Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Надзвичайні події > Білоцерківські патрульні врятували 5-річного хлопчика, якого з вікна викинув співмешканець матері
Білоцерківські патрульні врятували 5-річного хлопчика, якого з вікна викинув співмешканець матері
Вівторок 16 Червня, 2020

Упродовж дня співмешканці у квартирі вживали алкогольні напої і між ними виникла сварка. Тоді розлючений чоловік схопив 5-річного сина цивільної дружини і викинув його з вікна першого поверху.  Після чого той втік у невідомому напрямку. 

Community policing в дії: завдяки зверненню небайдужої громадянки білоцерківські патрульні зі взводу тактико-оперативного реагування (ТОР) врятували 5-річного хлопчика.

Як повідомляє патрульна поліція Білої Церкви, сьогодні, близько 12-ї години, поліцейські отримали виклик “Інші тілесні ушкодження” на вулиці Сквирське шоссе. В повідомленні вказували, що малолітня дитина з травмованою головою сидить на вулиці, під під’їздом. В додачу до цього, заявниця чула звук розбитого скла.

Охоронці порядку прибули за вказаною адресою майже одночасно з медиками. Лікарі повідомили інспекторам, що дитину забрали батьки, зачинились в квартирі та ігнорують прохання відчинити двері.

Так як в діях батьків вбачалась загроза для життя дитини, патрульні прийняли рішення потрапити до оселі через розбите скло на першому поверсі. В оселі вони виявили матір дитини та хлопчика з явними тілесними ушкодженнями.

Відео порятунку хлопчика:

Дитину передали лікарям швидкої медичної допомоги, а на місце події викликали працівників ювенальної превенції.

Зазначається, що протягом дня співмешканці у квартирі вживали алкогольні напої. Потім між ними виникла сварка. Чоловік розлютився, схопив дитину цивільної дружини і викинув його з вікна першого поверху.

Біля під’їзду хлопчика знайшли небайдужі перехожі. Саме вони викликали поліцію та медиків. Хлопчика з важкими травмами доправлено до реанімаційного відділення лікарні. Наразі за його життя борються лікарі.

Кривдника правоохоронці затримали на одній з місцевих вулиць. Виявилося, що посварились чоловік та жінка через виховання її маленьких дітей. Хлопчика, який заважав дивитися фільм, вітчим викинув просто у вікно.

З порушником зараз працюють поліцейські. Встановлюються усі обставини події, вирішується питання щодо правової кваліфікації.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors