Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Білоцерківські патрульні продовжують виявляти водіїв з ознаками алкогольного та наркотичного сп’яніння
Білоцерківські патрульні продовжують виявляти водіїв з ознаками алкогольного та наркотичного сп’яніння
Четвер 22 Квітня, 2021

Впродовж останніх двох днів Білоцерківські патрульні виявили 5 водіїв, що керували транспортними засобами з ознаками сп’яніння.

Про це повідомили у пресслужбі патрульної поліції Білої Церкви.

✔️ Патрулюючи на вулиці Князя Володимира, інспектори помітили автомобіль Renault Scenic, який рухався з порушенням правил дорожнього руху.

Зупинивши автомобіль, під час спілкування, поліцейські виявили у керманича Renault Scenic ознаки алкогольного сп’яніння. Громадянин погодився у законному порядку пройти на місці огляд на стан сп’яніння за допомогою газоаналізатору “Драгер”, результат якого склав 1,50 проміле.

Патрульні склали протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП (Керування транспортним засобом у стані алкогольного сп’яніння);

✔️ Інший випадок стався на вулиці Героїв Крут. Екіпаж патрульних помітив чоловіка, котрий без мотошолома керував мопедом. Охоронці порядку зупинили його.

Під час перевірки документів, інспектори помітили у 30-річного керманича явні ознаки наркотичного сп’яніння. Чоловік відмовився проходити огляд у присутності двох свідків.

Охоронці порядку склали на водія адміністративні матеріали за ч.2 ст.126 КУпАП (Керування транспортним засобом особою, яка не має права керування таким транспортним засобом) та ч. 1 ст. 130 КУпАП (Керування в стані сп’яніння).

✔️ На вулиці Героїв Небесної Сотні, 44-річний громадянин керував транспортним засобом Daewoo Sens, з ознаками наркотичного сп’яніння. Водій відмовився від проходження огляду на стан сп’яніння у встановленому Законом порядку.
Також інспектори встановили, що керманич був позбавлений права керування.

На чоловіка склали протокол за ч. 2 ст. 130 КУпАП (Керування в стані сп’яніння) та винесли постанову за ч. 4 ст. 126 КУпАП (Керування особою, що позбавлена права керування транспортними засобами);

✔️Вчора, близько 9-ї години ранку, на 35 км автодороги Київ — Одеса інспектори помітили автомобіль Audi, який рухався з порушенням правил дорожнього руху.

При спілкуванні з водієм патрульні помітили ознаки, що є характерними для наркотичного сп’яніння. Чоловік відмовився проходити огляд у присутності двох свідків.

Поліцейські склали протокол за ч. 1 ст. 130 КУпАП та винесли постанову за ч. 5 ст. 121 (Порушення правил користування ременями безпеки) КУпАП.

✔️Вчора, близько 18-ї години, чоловік 1993 року народження, керував автомобілем ВАЗ, з порушенням правил дорожнього руху. Поспілкувавшись з керманичем, інспектори виявили ознаками наркотичного сп’яніння. Останньому запропонували пройти огляд на стан сп’яніння. Чоловік відмовився.

Отож, поліцейські склали на чоловіка адміністративні матеріали за ч. 3 ст. 130 (Керування транспортним засобом в стані сп’яніння особою, яка двічі за рік була притягнута до відповідальності за керування транспортними засобом в стані сп’яніння) КУпАП, а також постанову за ч. 4 ст. 126 КУпАП (Керування особою, що позбавлена права керування транспортними засобами).

Шановні водії, патрульні рано чи пізно зупинять саме вас, коли ви керуватимете автомобілем у стані сп’яніння. І для вас, якщо це вперше, все закінчиться штрафом у розмірі 17 000 грн з позбавленням права керування транспортними засобами на строк 1 рік. Та тут не враховані можливі механічні ушкодження автівок, дорожнього покриття та, найважливіше, ціна життя та здоров’я навколишніх людей! Керуйте відповідально!

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors