Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Білоцерківські патрульні оперативно розшукали зниклу 3-річну дитину (Відео)
Білоцерківські патрульні оперативно розшукали зниклу 3-річну дитину (Відео)
Вівторок 28 Вересня, 2021

26 вересня близько 13-ї години на планшет поліцейських надійшов виклик на вулицю Леваневського про те, що зникла 3-річна донька заявниці. Громадянка була з дитиною на ринку, коли раптом дівчинка зникла.

Про це повідомила патрульна поліція Білої Церкви.

Екіпаж патрульних в складі Яни Шекери та Дмитра Когута саме проїжджали повз, коли раптом почули по рації, що неподалік розшукують 3-річну дівчинку на зеленому самокаті. В орієнтуванні зазначалось, що дитина була одягнена в сірі штани та рожеві: куртку та шапку.

Кілька хвилин й охоронці порядку помітили дівчинку, яка була схожа за описом на зниклу дитину. Підійшовши ближче, інспектори привітались і запитали дівчинку, як її звуть і, чи не загубилась вона.

Під час розмови поліцейські з’ясували, що це і є розшукувана дитина. На місце швидко прибігла хрещена мати дівчинки й патрульні відвезли їх до заявниці, яка дуже хвилювалась за донечку.

Як спілкуються охоронці порядку ви можете переглянути на відео.

Шановні батьки, не лякайте дітей поліцією. Ми працюємо, аби захистити ваших дітей, і хочемо, щоб вони звертались до нас, коли їм страшно чи просто потрібна допомога.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors