Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Кримінал > Білоцерківська поліція оперативно затримала зухвалих крадіїв 4000 доларів
Білоцерківська поліція оперативно затримала зухвалих крадіїв 4000 доларів
П’ятниця 16 Серпня, 2019

В Білій Церкві на спецлінію 102 звернувся 41-річний чоловік, який повідомив, що невідомі заподіяли йому фізичної шкоди за допомогою газового балончика та шляхом застосування насильства викрали в нього 4000 доларів США.

В ході проведення оперативно-розшукових заходів співробітниками відділу кримінальної поліції спільно із співробітниками групи реагування патрульної поліції Білоцерківського ВП ГУНП в Київській області оперативно було встановлено та затримано осіб, які вчинили вище зазначений розбійний напад, – повідомив очільник поліції Київщини Андрій Нєбитов на своїй сторінці у Фейсбук.

Спочатку працівники групи реагування патрульної поліції вийшли на слід та затримали трьох порушників, а потім викликали на допомогу патрульних, які знайшли четвертого втікача.

Зловмисниками виявилися четверо мешканців Білої Церкви, з яких двом по 19 років, решті 21 і 22 роки.

В ході проведення поверхневого обшуку у чотирьох затриманих було вилучено грошові кошти в сумі 4000 доларів США, мобільні телефони, газовий балончик та пластикові засоби для обмеження рухомості в кількості 30 штук.

Дані особи пересувалися на автомобілі темного кольору на іноземній реєстрації, який вилучений слідчо-оперативною групою. Під час проведення обшуку автомобіля, було вилучено стартовий пістолет.

Наразі зазначені особи затримані в порядку ст.208 КПК України. На даний момент вирішується питання про обрання міри запобіжного заходу всім учасникам розбійного нападу.

Відкрито кримінальне провадження за ч. 2 ст. 187 (Розбій) Кримінального кодексу України.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors