Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Білоцерківська міська рада вкотре замовила прибирання стихійних звалищ
Білоцерківська міська рада вкотре замовила прибирання стихійних звалищ
Середа 4 Грудня, 2019

До кінця 2019 року в Білій Церкві мають прибрати стихійні звалища у північній і південній її частинах. Про це стало відомо з матеріалу “КиевVласть.

За виконання цих робіт взявся білоцерківський підприємець Іван Соломаха на замовлення Білоцерківської міської ради. За очищення вулиць від сміттєзвалищ у Білій Церкві він отримає 98,5 тис грн.

В оголошенні електронної системи державних закупівель ProZorro вказано, що 25 листопада 2019 року Департамент житлово-комунального господарства Білоцерківської міськради уклав 2 договори (за двома лотами) з ФОП “Соломаха Іван Васильович” на ліквідацію стихійних звалищ у Білій Церкві.

За першим договором (вартістю 48,5 тис грн) підрядник у південній частині Білої Церкви має ліквідувати сміттєзвалища, загальною площею 110 куб. м.

За другим договором (вартістю 49,99 тис грн) підприємиць має прибрати сміттєзвалища в північній частині міста, площею 100 куб. м.

Роботи по обом договорам мають завершити до кінця грудня 2019 року.

Конкурентами ФОП “Соломаха Іван Васильович” в двох аукціонах стали ТОВ “Строй пром лайн” і ПрАТ “КАТП-1028”. У першому аукціоні цінова пропозиція ФОП виявилась найвигіднішою, а в другому найвигіднішою була вартість робіт у ПрАТ “КАТП-1028”, проте ця пропозиція була відхилена через надання документації не в повному обсязі.

Зауважимо, що у січні 2019 року Департамент ЖКГ Білоцерківської міськради вже замовляв послуги з ліквідації стихійних звалищ на суму 325,6 тис грн. Роботи з цього тендеру також мають бути завершені до кінця поточного року.

На звернення інформаційно-аналітичного видання “КV” у міській раді повідомили, що в 2016 році в місті було ліквідовано 665 куб. м сміття зі стихійних звалищ, в 2017 році – 570 куб. м, в 2018 році – 1 783,3 куб. м, з початку 2019 року – 1 319 куб. м.

Згідно з даними аналітичної системи Youcontrol, ФОП “Соломаха Іван Васильович” зареєстрований в 2018 році в Білій Церкві. Основний вид діяльності – будівництво житлових і нежитлових будівель.

За даними Zакупівлі, беручи участь в державних закупівлях підприємець Іван Соломаха уклав 104 договори на суму 5,2 млн гривень (без урахування нинішнього договору). Найбільше підрядів йому дісталося від Департаменту ЖКГ Білоцерківської міськради (на 3,8 млн гривень).

З огляду на те, що зареєстроване ще одне підприємство на ім‘я Соломахи Івана Васильовича 2 грудня 2019 року, можемо стверджувати, що скоро буде розіграно ще один тендер.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors