Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Білоцерківська лікарня №2 отримала престижну міжнародну та всеукраїнську премії
Білоцерківська лікарня №2 отримала престижну міжнародну та всеукраїнську премії
Вівторок 1 Грудня, 2020

Непевні часи сіють у наших головах та серцях найстрашніше – зневіру. Втім, не все так погано, як ми іноді собі уявляємо.

Білоцерківська міська лікарня №2 декілька місяців поспіль знаходилась під пильним оком спостерігачів, які перевіряли різні сфери її життєдіяльності, починаючи від стану приміщень і закінчуючи документацією. І ця перевірка дала досить неочікуваний результат. Лікарня отримала престижну нагороду всеукраїнського рівня «Лідер галузі», яка присуджується лікувальним закладам по декільком категоріям.

Але нагороди наша друга лікарня отримує не лише на теренах України. На міжнародному форумі Eso Аngels Аwards, що відзначає лікарні та бригади які займаються інсультами – інсультний блок другої лікарні отримав низку нагород, які засвідчують дуже високу якість надання послуг. Нагадаємо, що інсультний блок було створено німецькою благодійною організацією Хофф Шлютер у співпраці з білоцерківською міською радою і наразі саме з міського бюджету закуповується дороговартісний препарат «Актилізе», який дозволяє за вчасного звернення дуже швидко відновитися навіть важким хворим.

Ну і  звичайно, така низка перемог не була б можливою без розумного та професійного керівництва, тож головного лікаря другої лікарні Ніну Василівну Головенко було відзначено почесним званням «Керівник року» і, очевидно, це звання – заслужене.

Детальніше у відео:

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors