Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Кримінал > Білоцерківець за розбійний напад на 75-річну жінку та крадіжки “сяде” на 10 років
Білоцерківець за розбійний напад на 75-річну жінку та крадіжки “сяде” на 10 років
Середа 1 Вересня, 2021

Завдав потерпілій 75-річній жінці не менше десяти ударів скляною пляшкою, руками й ногами в область голови, обличчя, тулубу та кінцівок, після чого забрав гаманець із грошима та з місця скоєння злочину зник. За такий злочин, а також за серію крадіжок мешканець Білої Церкви проведе наступні 10 років за ґратами.

Про це повідомила Київська обласна прокуратура.

Судом за участі прокурора Білоцерківської окружної прокуратури оголошено вирок чоловіку, який скоїв низку крадіжок та розбійний напад (ч. 3 ст. 185, ч. 2 ст. 187 КК України).

Згідно із матеріалами слідства, у серпні 2020 року мешканець міста Біла Церква, маючи не зняту та не погашену в установленому законом порядку судимість за вчинення розбою, проник до приміщень місцевого палацу культури та продовольчого магазину, де скоїв крадіжки мобільних телефонів. Крім того, зловмисник здійснив напад на 75-річну жінку. Він зайшов за потерпілою до ліфта де і завдав останній не менше десяти ударів скляною пляшкою, руками й ногами в область голови, обличчя, тулубу та кінцівок, після чого нападник забрав гаманець із грошима та з місця скоєння злочину зник.

Погоджуючись із доводами прокурора, Білоцерківський міськрайонний суд визнав чоловіка винним та призначив йому покарання у вигляді 10 років позбавлення волі з конфіскацією майна.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors