Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Кримінал > Білоцерківець працював в нарколабораторії під Москвою (Відео)
Білоцерківець працював в нарколабораторії під Москвою (Відео)
Неділя 17 Травня, 2020

Російським МВС було викрито під Москвою найбільшу за останні кілька років нарколабораторію, в якій щомісяця могло вироблятись до 1,5 тонни синтетичних наркотиків, де працювало троє громадян України, які виконували функції хіміків-технологів, серед них один білоцерківець. Було викрито також кур’єра-вимагача і підозрюваного в організації лабораторії.

Виробничі цехи нарколабораторії розташовувалися в Серпуховському районі Підмосков’я. На місці було вилучило більше 100 кг наркотиків в кристалізованої формі, 1,5 тонни в рідкому стані і 4 тонни реактивів.

Про це повідомлялось наприкінці 2019 року на російських телеканалах з посиланням на офіційного представника відомства МВС Росії – Ірини Вовк.

Нарколабораторія була розташована в приміщеннях колишнього фермерського господарства площею понад 4 га. Поліцейські виявили в двох приміщеннях хімічні реактори вартістю від 200 тис рублів до 500 тис рублів кожен, а також склад з хімічними реактивами.

Як повідомили у відомстві, в момент появи поліцейських в лабораторії процес виробництва синтетичних наркотиків в цехах «йшов повним ходом».

Крім того, були затримані троє громадян України, які виконували функції хіміків-технологів, серед них білоерківець, а також кур’єр-вимагач і підозрюваний в організації лабораторії. Як повідомили у відомстві, вони збували вироблену «синтетику» через інтернет-магазин в тіньовому сегменті інтернету (даркнета).

Стосовно затриманих порушено справу про незаконне виробництво і збут наркотичних речовин (ч. 3 ст. 30 і і ч. 5 ст. 228.1 КК).

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors