Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Білоцерківчанка Олена Усенко одна з 11 учасників нацвідбору на дитяче «Євробачення»
Білоцерківчанка Олена Усенко одна з 11 учасників нацвідбору на дитяче «Євробачення»
П’ятниця 28 Серпня, 2020

28 серпня Суспільне мовлення опубліковало шорт-лист, в який ввійшли 8 учасників з авторськими піснями, 2 учасники, котрі виконали кавер, та одна учасниця, яка одержала найбільшу кількість лайків в YouTube за свій виступ.

Загалом у шортлист Національного відбору на пісенний конкурс «Дитяче Євробачення-2020» увійшло 11 учасників.

Учасники з авторською піснею:

  • Поліна Бабій – SuperBit (Одеса);
  • Олександр Балабанов – «Відкривай» (Київ);
  • Юлія Карімі – PEOPLE (Київ);
  • Анжеліна Макфарлейн (RREALINA) – MY SPIRIT (Херсон);
  • Ярослав Політов (YAR POLITOV) – український «Я б туди» / англійською GOOD ALWAYS WINS (Енергодар);
  • Ангеліна Тереннікова – The Vibe (Вишгород);
  • Олена Усенко (Ellen) – Never get free (Біла Церква);
  • Софія Шкідченко – OK (Київ).
Олена Усенко

Учасники з кавер-піснею:

  • Нікіта Ачкасов – My Oasis (Київ);
  • Дарін Осман – A Natural Woman (Київ).

Учасниця, яка одержала найбільшу кількість лайків від глядачів:

  • Данієла Шапочнікова – «Твоє майбутнє» (Київ).

Усього надійшло 105 заявок на участь у Нацвідборі, з них 70 заявок учасників відповідали умовам відбору.

За словами члена правління Суспільного мовлення, відповідального за платформу телебачення, Ярослава Лодигіна, нові правила сприяли збільшенню кількості учасниківПредставники оргкомітету відбору витратили не одну годину, аби обрати 10 учасників, які увійшли до шорт-листа.

Серед поданих заявок цього року майже навпіл поділилися учасники з оригінальними піснями й ті, хто виконував кавери. Переважно це були сольні виконавці, зазначили на Суспільному.

«Попереду — ще складніший вибір представника від України на дитяче Євробачення, який робитимуть журі й онлайн-користувачі. Усі прийняті цьогоріч заявки опубліковано на сайті національного відбору, тож талановитих українських дітей уже може побачити та почути вся Європа, чекаючи на міжнародний конкурс», — розповіла голова делегації України на дитячому «Євробаченні» Оксана Скибінська.

Виконавчий продюсер творчого об’єднання розважального мовлення телеканалу «UA: Перший» Станіслав Мєдвєдєв подякувавбатькам, дітям та викладачам, тим, хто потрапив до відбору й хто з певних причин не зміг узяти участь.

«Чекаємо на вас наступного року. Зі свого боку ми подбаємо про те, щоб 2021 року якомога більше дітей мали змогу взяти участь у нацвідборі й позмагатися за право представити Україну на міжнародному конкурсі», — зазначив він.

Представники оргкомітету Національного відбору на дитяче Євробачення визначили 10 учасників відповідно до Положення нацвідбору. Послухати пісні учасників шорт-листа можна на сайті junior.eurovision.ua.

На наступному етапі відбору учасники шорт-листа до 4 вересня запишуть пісню, яку надасть Суспільне для виконавців каверів. За бажанням її також зможуть записати виконавці власних пісень. 

Нагадаємо, цього року Суспільне проводить національний відбір на дитяче «Євробачення», у якому можна виконувати як оригінальні пісні, так і кавери.

До 12 вересня буде оголошено ім’я переможця нацвідбору на дитяче «Євробачення».

Дитяче «Євробачення» відбудеться 29 листопада у Варшаві (Польща). Польський суспільний мовник (Telewizja Polska) прийматиме «Дитяче Євробачення» вдруге поспіль . У 2019 році конкурс проходив у місті Глівіце (Польща). 

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors