Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Білоцерківчанка Олена Луценко, переможниця “Голосу країни-8”, випустила весільну пісню (Відео)
Білоцерківчанка Олена Луценко, переможниця “Голосу країни-8”, випустила весільну пісню (Відео)
Вівторок 21 Травня, 2019

Переможниця шоу “Голос країни-8″ Олена Луценко  презентувала весільну пісню ” Ти моє щастя”
 
“Ти моє щастя” – третя авторська робота співачки, і перша, яку вона написала самостійно. Перші дві композиції, патріотична ” Над Україною ” і лірична ” Не тримай” , співачка написала в співавторстві з талановитим автором і вокалістом нового проекту MAD HEADS “Українска” Михайлом Безушко.

“Коли ти є автором власної пісні, для тебе відкривається можливість поділитися своїми почуттями. Народження нової історії , нової картини, де  я як художник замість фарб, залишаюся наодинці із фортепіано та чистим аркушем. Коли писала пісню “Ти моє щастя”, я уявляла, що саме ці слова, я буду говорити своєму коханому  на весіллі. Це історія освідчення, признання своїх почуттів, чистих та світлих! Розуміння того, що саме ця людина, для тебе є Всесвітом, твоєю долею, твоїм щастям!”– розповіла Олена.

“Ти моє щастя” – це пісня-зізнання, пісня-оголення, пісня-клятва про найвеличніше почуття – кохання. Ця пісня є ідеальним саундреком першого танцю закоханих на весіллі або зізнанням у коханні на побаченні.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors