Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Біла Церква вступає до “Київської агломерації”
Біла Церква вступає до “Київської агломерації”
П’ятниця 16 Липня, 2021

Відповідне рішення “Про вступ до Місцевої асоціації органів місцевого самоврядування “Київська агломерація” було прийнято на засіданні Білоцерківської міської ради.

З метою більш ефективного здійснення своїх повноважень, узгодження дій органів місцевого самоврядування щодо захисту прав та законних інтересів Білоцерківської міської територіальної громади, сприяння місцевому та регіональному розвитку, Білоцерківська міська рада підтримала рішення вступити у члени Місцевої асоціації органів місцевого самоврядування «Київська агломерація».

Перед голосуванням міський голова Геннадій Дикий наголосив на важливості прийняття цього рішення, адже членство в асоціації дасть змогу оперативно вирішувати спільні питання розвитку та найболючіші проблеми: поводження з твердими побутовими відходами, транспортне сполучення, водопостачання і водовідведення, питання трудової міграції тощо.

«Це питання не тільки комунікаційного і транспортного сполучення, це питання повноцінного існування регіону та його розвитку», – зазначив міський голова. Як приклад, міський голова навів Парижську агломерацію, оскільки Конституція України подібна до головного закону Франції.

Представляти інтереси Білоцерківської міської ради в Місцевій асоціації органів місцевого самоврядування «Київська агломерація» доручено міському голові Геннадію Дикому.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors