Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Біла Церква – найкраще місто України за критерієм безпеки у рейтингу “Forbes”
Біла Церква – найкраще місто України за критерієм безпеки у рейтингу “Forbes”
Середа 13 Жовтня, 2021

Нещодавно авторитетне видання “Forbes” оновило рейтинг українських міст з огляду легкості ведення бізнесу. Серед критеріїв оцінки були прозорість міської влади, екологічна ситуація, міграційна привабливість, купівельна спроможність.

Біла Церква цьогоріч піднялася на п’ять місць у загальному рейтингу і зайняла 17 сходинку.

Так, до рейтингу лідерів увійшли 38 українських міст, три з яких – на території Київщини.

За критерієм “Безпека” у рейтингу Біла Церква посіла перше місце, розділивши його з Кам’янцем-Подільським. Ірпінь зайняв 6 позицію, а Бровари – 7. 

Критерій “Безпека” розраховували на основі питомої кількості пограбувань, розбоїв, шахрайств та загального рівня злочинності, а також враховували рівень розкриття злочинів.

Варто зазначити, що найбільш позитивну динаміку в порівнянні з минулим роком показало місто Ірпінь, що піднялося з 13 місця на 7. Бровари отримали 10 місце , а Біла Церква з 22 місця піднялась до 17. 

Укладачі проаналізували міста з населенням понад 90 000 людей, без урахування тимчасово окупованих територій. Оцінювали за 10 критеріями, які мають рівну значущість.

Додатково, Біла Церква увійшла до рейтингу кращих міст для ведення бізнесу в Україні за весією Forbes

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors