Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Без паніки: у Білій Церкві розпочались масштабні антитерористичні навчання
Без паніки: у Білій Церкві розпочались масштабні антитерористичні навчання
Вівторок 18 Лютого, 2020

Відсьогодні і до 21 лютого на території міста Біла Церква та на прилеглих районах Київської області відбуватимуться масштабні навчання за участі підрозділів Національної поліції, Нацгвардії, ДСНС, СБУ, Збройних Сил України та органів державної влади.

Служба безпеки України просить мешканців та гостей Білої Церкви зберігати спокій, із розумінням ставитись до тимчасових незручностей та можливих обмежень і звертає Вашу увагу на необхідності завчасного планування своїх маршрутів, враховуючи можливі обмеження.

Також вони звернулись з проханням дотримуватися правил особистої безпеки та поводження з підозрілими предметами, вибухонебезпечними речовинами і мати при собі документи, що засвідчують особу.

17 лютого рівень загрози в регіоні – “білий”, 18 лютого рівень терористичної загрози змінено на “жовтий”, а 19 лютого – буде змінено на “червоний”.

В планах навчань – евакуація працівників в державних установах, в яких саме, не уточнюється. Просять не панікувати.

Служба безпеки України просить мешканців та гостей регіону із розумінням поставитися до можливих незручностей та належним чином реагувати на законні вимоги правоохоронців.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors