Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Надзвичайні події > Авто стояло поперек дороги, а інші водії обминали його: у Білій Церкві патрульні допомогли чоловіку
Авто стояло поперек дороги, а інші водії обминали його: у Білій Церкві патрульні допомогли чоловіку
Середа 29 Вересня, 2021

Вчора, 28 вересня, близько 16-ї години, на планшет поліцейських надійшло звернення від небайдужих громадян про те, що в транспортному засобі марки Opel перебуває людина, яка погано почувається.

Як повідомила патрульна поліція Білої Церкви, виклик здійснив підліток, який розповів, що автомобіль стоїть впоперек дороги, а інші водії обминають його, не звертаючи уваги на стан керманича.

Прибувши за вказаною адресою, охоронці порядку виявили на водійському сидінні чоловіка з судомами та порушеннями мови. В додачу до цього, в громадянина була відсутня реакція кінцівок в ліві половині тіла.

Інспектори негайно викликали швидку медичну допомогу, перевірили, чи немає сторонніх предметів в ротовій порожнині водія та слідкували за його пульсом до приїду лікарів.

Патрульні повідомили дружині керманича про те, що трапилось та прибрали автомобіль з проїзної частини, аби він не перешкоджав руху інших ТЗ. А чоловіка наразі шпиталізували до закладу охорони здоров’я з попереднім діагнозом: інсульт.

Шановні громадяни! Не будьте байдужими, не проходьте повз людей, яким потрібна ваша допомога. Від вашого рішення може залежати чиєсь життя.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors