Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Кримінал > Авто спалене: У Білій Церкві при загадкових обставинах зник бізнесмен
Авто спалене: У Білій Церкві при загадкових обставинах зник бізнесмен
П’ятниця 13 Березня, 2020

У Білій Церкві загадково зник бізнесмен Вадим Трищев. Його дружина повідомила поліцію про те, що зв’язок з чоловіком обірвався, а його автомобіль знайшли згорілим.

Правоохоронці почали розшук. Про це журналістам розповіла головний спеціаліст поліції Київської області Віталія Грохольська.

“Його (Бізнесмена. – Ред.) дружина зателефонувала в поліцію і повідомила, що він вийшов на зв’язок, а потім зв’язок з ним зник. І додому він не повернувся. Пізніше був знайдений згорілий дотла автомобіль”, – сказала вона.

Правоохоронці встановили, що машина справді належить зниклому жителю Білоцерківського району. У момент пожежі в салоні авто нікого не було.

Зниклого звуть Вадим Трищев. Чоловік з такими ж ініціалами в 2019 році значився керівником і засновником ТОВ “ТВК ЛЕРУА-МАРЛЕН”. Щоправда, в поліції цю інформацію не підтвердили, але відзначили, що мова справді йде про бізнесмена.

Джерело OBOZREVATEL

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors