Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Афіша > 9 вересня “Доступно.ua” перевірить Білу Церкву на доступність
9 вересня “Доступно.ua” перевірить Білу Церкву на доступність
Неділя 8 Вересня, 2019

Вже завтра, 9 вересня, у Білу Церкву завітає український активіст, блогер, спортсмен, співзасновник ініціативи «Доступно.UA», ведучий рубрики «Інклюзія» програми #@)₴?$0 Дмитро Щебетюк.

Дмитро Щебетюк інспектуватиме місто на доступність для людей з інвалідністю. В Білу Церкву він завітає у понеділок, 9 вересня, разом із командою «Доступно.UA».

“9 вересня запрошуємо мешканців Білої Церки перевірити, чи комфортне місто для всіх людей. Разом ми проінспектуємо громадський простір, транспорт та інфраструктуру на доступність для маломобільних груп населення і за результатами створимо онлайн-мапу доступності. Починаємо о 10:00 у Територіальному центрі надання соціальних послуг (вул. Шевченка, 69, актова зала).

Реєстрація на подію: https://dostupnoua.org/bts

Увечері того ж дня запрошуємо на мотиваційну зустріч з Дмитро Щебетюк. Він розповість про свої автостопи Україною та Білоруссю, а цієї весни ще і Європою, про заплив через Босфор і спортивну кар’єру та не лише. Буде багато позитивних емоцій та натхнення. А ще – обіймашок 🙂 Початок о 18:00 у тому самому приміщенні.

Реєстрація на подію: https://dostupnoua.org/bts_avtostop

Біла Церква – одне з міст, що відвідають Доступно.UA у рамках проекту. Всього це 8 українських міст. У межах проекту вже перевірили Рівне, Луцьк. Кропивницький, Черкаси, Запоріжжя та Кривий Ріг. За результатами перевірок створять он-лайн мапу доступності міст та мобільний додаток.

Ініціативу Доступно.UA заснували у грудні 2015 року. Відтоді команда перевірила більше 200 локацій на предмет безбар’єрності для маломобільних груп населення у 15 містах України, організували два Форуми інклюзивності (2017, 2018), започаткували нагороду [відкриті двері] для локацій, доступних для маломобільних груп населення та втілила численні проекти про доступність та інклюзію.”

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors