Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > «72. Записки комбата»: стартувало передзамовлення на книгу колишнього комбата славетної 72-ї ОМБр
«72. Записки комбата»: стартувало передзамовлення на книгу колишнього комбата славетної 72-ї ОМБр
Вівторок 23 Березня, 2021

Усі бажаючі можуть зробити передзамовлення книги «72. Записки комбата», автор — діючий військовослужбовець, полковник Збройних сил України Олександр (Слов’ян) Вдовиченко.

Про це повідомлили на сторінці у фейсбук Видавництво Білка.

Обкладинка буде сталева — як ви й обрали.

Ось як про книгу відгукується Сергій Жадан:

«Про російсько-українську війну написано багато спогадів, мемуарів, видано багато щоденників та свідчень безпосередніх учасників цих подій. Автори пишуть по-різному – іноді переконливо, іноді не надто, іноді цікаво й оригінально, іноді – доволі передбачувано. В багатьох випадках сама тема – безпосереднє свідчення людини, яка впритул наблизилась до зони смерті – виправдовує всі стилістичні та художні недоліки.

А разом із тим, серед цієї літератури – літератури факту, літератури безпосереднього свідчення, прямої мови – трапляються книги, читаючи які, ти забуваєш, що їх писав не «професійний» автор, а справжній військовий – той, хто раніше не мав досвіду спілкування з редакторами, видавцями та критиками.

Мені, здається, книга, яку ви тримаєте в руках, заслуговує на вашу увагу без жодних зауважень з приводу того, що її автор не є «справжнім» письменником. Друг Слов’ян написав, як на мене, чесну, відверту (місцями – доволі жорстку) книгу, і зробив це цікаво й талановито.

Це кінематографічне бачення подій, які автор оцінює зсередини, прозадинамічна, проста у викладі, з точними описами персонажів, їхньої мови, їхніх характерів.Звісно, хтось може закинути цій книзі надмірну сентиментальність чи прямолінійсть, проте, мені видається, чесноти цієї книги все ж переважають – читається вона легко, на одному подиху, авторська мова чіпляє, інтонації не лишають байдужим.

У будь-якому разі, читаючи цю та інші книги, писані про події на українському Сході, щоразу усвідомлюєш, що читаєш сторінки великого літопису, з яких просто на наших очах твориться нова Історія. В цьому випадку вона пишеться серйозно й переконливо.»

Вартість книги у передзамовленні — 200 грн. (при купівлі від 2-х книг доставка по Україні за наш рахунок).

У видавництві повідомляють, що для передзамовлення потрібно поставити + у коментарях ТУТ, і вам напишуть в особисті (будь ласка, перевіряйте особисті повідомлення, запити на переписку та спам).

Всі передзамовлені примірники будуть З АВТОГРАФОМ

Закордон теж надсилаємо!Відправлення книг почнеться у квітні. Слідкуйте за новинами на нашій сторінці ?

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors