Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Відео > 49% хворих на COVID-19 у Білоцерківській лікарні №3 зі штамом “Дельта” (Відео)
49% хворих на COVID-19 у Білоцерківській лікарні №3 зі штамом “Дельта” (Відео)
П’ятниця 27 Серпня, 2021

Тетяна Дідич , головний лікар КНП БМР “Білоцерківської міської лікарні №3”, розповіла про ситуацію з коронавірусом в Білій Церкві та хворих, які госпіталізовані у відділення для ковіду.

На стаціонарному лікуванні перебуває 45 хворих, в 44 діагноз підтверджений, 1 людина очікує на підтвердження. Із 45 хворих, 29 знаходяться на кисневій терапіъ, 4 підключено до апарату ШВЛ.

49% – це хворі зі штамом “Дельта”. Він небезпечний тим, що дуже швидко поширюється, достатньо 3 хвилин контакту хворої людини зі здоровою для того, щоб передача вірусу відбулась. Серед хворих в лікарні №3 з’явилось більше хворих малодшого віку. Наразі на лікуванні перебуває 23-річний важкохворий зі штамом “Дельта”.

Всіх цих негараздів можна позбутися вакцинувавшись, тому що це єдиний дієвий спосіб профілактики, іншого не існує.

Як повідомляє сімений лікар, Людмила Рибченко, тенденція щодо вакцинації у Білій Церкві позитивна. Лише за попередній день 700 осіб виявили бажання вакцинуватись. До Білої Церкви приїжджають бажаючі вакцинуватись навіть з інших міст, в тому числі із столиці. Всі вакцини в місті є в наявості.

Вакцинація населення Білоцерківської міської територіальної громади проводиться на створених стаціонарних пунктах вакцинації в мікрорайонах міста, понеділок – субота за графіком роботи з 09:00 до 17:00, за адресами:

– вул. Івана Мазепи, 65 а;

– вул. Ярослава Мудрого, 49;

– вул. Шевченка, 69;

– вул. Леваневського, 63.

Вакцинація населення від COVID-19 в неділю проводиться за графіком роботи з 09:00 до 17:00, за адресами:

– вул. Івана Мазепи, 65 а;

– вул. Шевченка, 69.

При собі треба мати паспорт та ідентифікаційний код, а також декларацію із сімейним лікарем (бажано, за наявності).

 Щеплення — добровільні й безоплатні.

Хронічні хвороби не є протипоказанням до щеплення! Навпаки, люди з хронічними захворюваннями ризикують важче перенести COVID-19, а тому потребують захисту, який дає вакцинація.

 Обов’язково повідомте лікаря, який оглядає вас перед щепленням, про свої хронічні хвороби та про будь-які алергічні реакції, що були раніше.

Пункти вакцинації у Білій Церкві, вакцинація біла церква, коронавірус вакцина біла церква, вакцина від коронавірусу у білій церкві, вакцинуватись у білій церкві
Пункти вакцинації у Білій Церкві

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors