Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > 15 вересня старт навчання в Малій Комп’ютерній Академії для дітей 9-14 років
15 вересня старт навчання в Малій Комп’ютерній Академії для дітей 9-14 років
Вівторок 1 Вересня, 2020

Комп’ютер перестає бути просто іграшкою! 

Щоб оцінити успішність школяра можна подивитися його оцінки в щоденнику і табелі. Але що це дасть батькам, крім цифр? Трієчники часто досягають більших успіхів, ніж відмінники, саме за рахунок вміння домовлятися і знаходити відповіді в обхід стандартних правил. Як батькам зрозуміти, що їхня дитина дійсно навчилася чомусь, що стане в нагоді йому в дорослому житті?

Проектно-орієнтований підхід

Це ефективна методика роботи, при якій учні вирішують конкретну реальну задачу, і таким чином отримують знання і вивчають новий матеріал. Цей досить інноваційний підхід, на жаль, ще не впроваджений в шкільну програму. В Україні не так вже й багато дитячих освітніх закладів, де ефективно використовують проектний підхід. Одне з них – Мала Комп’ютерна Академія

Це сучасний навчальний заклад, де діти 9-14 років вивчають комп’ютерні науки майбутнього і набувають навички, які стануть основою їх майбутніх професій. Діти в Академії не «зубрять» за підручником, не пишуть контрольні і не здають іспити. Вони створюють комп’ютерні ігри, програмують роботів, створюють сайти і додатки для смартфонів. Батьки учнів Малої Комп’ютерної Академії бачать не тільки оцінки, але і реальні проекти, створені дітьми за допомогою IT-технологій. І ці проекти вражають.

Робототехніка

Одним з найулюбленіших предметів учнів Малої Академії є робототехніка. Діти із задоволенням створюють програми, які керують рухами і логікою роботів. За допомогою платформи Arduino маленькі помічники людей можуть орієнтуватися в просторі, знаходити і переміщати предмети, і навіть танцювати.

Розробка комп’ютерних ігор

В той час як звичайні школярі годинами просиджують за комп’ютерними іграми, учні Академії вчаться ці ігри створювати. Це під силу не вундеркіндом, а звичайним учням. Вони не перевтомлюються і не працюють ночами. Батьки не витрачають додаткові кошти – все обладнання для реалізації проекту надає Комп’ютерна Академія IT STEP

Програмування

Під час навчання в Академії студенти 9-14 років отримають практичні навички програмування, які будуть корисними для всіх. Вивчення програмування дає дітям нові можливості: перетворювати свої ідеї на віртуальну реальність, керувати роботами, переадресовувати комп’ютеру вирішення складних завдань. Це актуально, бо попит на програмістів зростає з кожним днем.

Ці та багато інших предметів викладають професійні педагоги з досвідом роботи у ІТ сфері .

Отже, в Малій Комп’ютерній Академії діти знайдуть все, про що мріють:

·         цікаві предмети.

·         захоплюючі ігрові форми навчання з максимумом практичних занять.

·         жодних іспитів – лише захист виконаних дитиною проектів.

·         конкурси, змагання, призи.

Мала Комп’ютерна Академія – це місце, куди діти хочуть повертатися знову і знову. Якщо ви бажаєте забезпечити дитині гідне майбутнє, записуйте її на навчання до Малої Комп’ютерної Академії!

Поспішайте, старт занять 15 вересня!

Чудова новина! Відкрито набір в групу Малої Комп’ютерної Академії в будні дні для дітей 9-12 років з 09:00 до 10:20. Встигніть записатися !

Ми знаходимося за адресою: м. Біла Церква, бул. Олександрійський, 52а/1а, ТРЦ “Centre City”, 4-й пов. 

Деталі за телефоном: (067) 382 37 80 

А також за посиланням: https://bc.itstep.org

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors