Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > 1 червня відбудеться «Білоцерківський Стандартик» – перегони для наймолодших
1 червня відбудеться «Білоцерківський Стандартик» – перегони для наймолодших
Понеділок 20 Травня, 2019
Активний захід для маленьких спортсменів «Білоцерківський Стандартик»

Гарна новина! Під час Еко-Пікніку 1 червня відбудеться незабутня подія для батьків та їхніх дітей. Реєстрація на старті триватиме з 14:30-15:00 біля головної сцени Еко-Пікніку. Там чекатимуть і на зареєстрованих попередньо учасників. Початок заходу о 15:00. Усіх організатори чекають з нетерпінням.

Заїзд на велосипедах, топовелах, толокарах! Тепер дітки зможуть позмагатися зі своїми ровесниками й абсолютно кожен стане переможцем та отримає сюрприз!

Для того, щоб узяти участь у «Білоцерківському Стандартику» необхідно попередньо зареєструватися за цим посиланням –https://bcstandart.in.ua/bcstandart_ik2019/ 
Там є детальна інформація про захід. 

З собою бажано мати шолом та вид транспорту, на якому буде змагатися ваша дитина. Усі учасники в шоломах отримають додаткові призи від організаторів) За більш детальною інформацією телефонуйте 0679169304 (Ольга).
Не змарнуйте можливість подарувати вашим дітям драйвово-позитивні емоції!

Детальна інформація про вікові категорії.

Хлопчики та дівчатка 2-3 роки
Хлопчики та дівчатка 4-5 роки
Хлопчики 6-7 років
Дівчатка 6-7 років
Вікова категорія 6-7 років може бути об’єднана, у зв’язку з або недостатньою кількістю учасників.

Опис змагань.
Вікова категорія 2-3 роки бере участь на толокарах, топовелах тощо. Для пересування використовує метод відштовхування ногами. Загальна довжина прямої траси складатиме 50 метрів. Одночасно на дистанції будуть присутні 2 учасники. Присутність як мінімум одного з батьків обов’язкова. Якщо батьків буде двоє, дитині буде приємніше. Після фінішної прямої на дітей очікують приємні сюрпризи.
Вартість реєстрації – 20 грн

Вікова категорія 4-5 роки бере участь на толокарах, топовелах, велосипедах з двома додатковими колесами позаду тощо. Для пересування використовує метод відштовхування ногами або крутіння педалями. Загальна довжина прямої траси складатиме 100 метрів. Одночасно на дистанції будуть присутні 2 учасники. Присутність як мінімум одного з батьків обовязкова. Після фінішної прямої на дітей очікують приємні сюрпризи.
Вартість реєстрації – 20 грн

Вікова категорія 6-7 років бере участь на велосипедах з двома додатковими колесами позаду, звичайних велосипедах тощо. Загальна довжина кола складатиме 150 метрів. Одночасно на дистанції будуть присутні всі зареєстровані учасники. Присутність як мінімум одного з батьків обовязкова. Якщо батьків буде двоє, дитині буде приємніше. Після фінішної прямої на всіх дітей очікують приємні сюрпризи. Перших трьох фінішерів організатори та спонсори заходу відзначать переможними медалями!!
Вартість реєстрації – 25 грн

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors