На Софіївській площі зняли капелюха з головної ялинки України

На Софіївській площі змінять верхівку головної ялинки країни. Скандально відомий чаклунський капелюх вже встигли прибрати.

Після гучних невдоволень, один з організаторів новорічного свята компанія Folk Ukraine повідомив, що капелюх зняли з головної ялинки.

Як розповів засновник і директор проєкту Folk Ukraine Ігор Добруцький, який, зокрема, займається організацією зимових свят у Києві, капелюх замінять на зірку, яку збираються поставити 19 грудня на день Святого Миколая.

“Капелюх перенесемо в один із парків. Навесні побачите. Буде слугувати фотозоною”, – зазначив він.

Друзі! Новорічно-різдвяні свята ми повинні зустрічати в радості, мирі та сімейному затишку. Тож сьогодні вранці капелюх ми зняли, а на його місці в переддень Святого Миколая засяє чарівна зірка. ?⭐️

Опубликовано Folk Ukraine Воскресенье, 13 декабря 2020 г.

Додамо, що українці неоднозначно відреагували на новину про те, що традиційну зірку на верхівці новорічної ялинки цьогоріч замінили на дивний капелюх.

При цьому деякі кияни зазначають, що вживу дерево виглядає ще гірше, ніж на фото.

“Краще хай буде зовсім без верхушки, ніж таке уродство”, “Такої страшної ялинки у нас ще не було, ганьба”, “Вживу виглядає ще гірше, схоже на гумовий виріб”, “Можновладці показали, що у них все в шляпі, все добре”, “А що ви хотіли, яка влада, така і ялинка”, “І чому ця шляпа? Кому в голову приходять такі дурні ідеї? Невже у наших організаторів свят такий рівень інтелекту і фантазії?”, “Кияни, а слабо Вам не ходити до цього непотребства?”, “Діти не зрозуміють”, – писали українці в соцмережах.

Організатор святкового містечка на Софіївській площі Ігор Добруцький у коментарі Радіо Свобода пояснив, що капелюх на головній ялинці країни має казкове підгрунтя, а хвиля критики на його адресу пов’язана зі стресом, у якому українці перебувають через пандемію та кризу.

«Це вперше ми зробили для дітей щось. Завжди дорослі люди змагались своїми смаками, як зробити цікаву головну ялинку — і робили її в електроніці. Всі забули класику, традиції: на ялинці завжди були лісові герої, шишки, жолуді, грибочки. Зараз у цей тяжкий час якраз потрібна казка. Тому що з цим COVID-19 всі дуже перестрашені, а хочеться чогось щасливого і веселого», — зазначив Добруцький.

Також керівник проєкту Folk Ukraine відмітив, що під ялинкою розмістять інтерактивний пеньок, який матиме власний годинник і маленькі кафе.

admin

Recent Posts

В Білій Церкві виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця

22 травня у ПК «Росава» відбудеться перший великий сольний концерт гурту 100лиця в Білій Церкві. …

2 тижні ago

У Білій Церкві 11-річного хлопчика на залізниці уразило струмом

16 квітня, в місті Біла Церква двоє 11-річних хлопчиків грались біля залізниці. Попередньо відомо, що…

3 тижні ago

Директорка дитячого садочку Білої Церкви ​​завдала 730 тис грн збитків громаді

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Білоцерківської окружної прокуратури колишній директорці дитячого садочка у Білоцерківському районі…

3 тижні ago

Медичний центр «ОН Клінік Біла Церква» змінив адресу та розширився!

Медичний центр «ОН Клінік Біла Церква» радо повідомляє про своє розширення та відкриття нових відділень,…

3 тижні ago

У Білій Церкві виступить співак CHEEV: гостей чекає оновлена програма та всім відомі хіти «Гарно так», «Мрієшся», «Оберігати»

12 травня у ПК «Росава» відбудеться великий концерт яскравого та талановитого CHEEV.  Початок концерту о…

3 тижні ago

Мер Білої Церкви Геннадій Дикий вступив до лав ЗСУ

Міський голова помідомив, що вступив до лав Збройних сил України. Також він зазначив,що є офіцером…

1 місяць ago