Геннадій Дикий про наругу над могилою в Парку Слави та мітинг підприємців

Геннадій Дикий 13 травня дав відповіді на всі поширені запитання, які турбують білоцерківців стосовно відновлення роботи решти ринків, ситуації, що трапилась у Парку Слави та тестів на коронавірус.

Спочатку мер зазначив, що станом на 13 травня в Білоцерківську лікарню №3 жодного пацієнта з підозрою на коронавірус не поступило. Один пацієнт білоцерківець одужав і вже виписаний з лікарні.

Як повідомляє Геннадій Дикий, станом 13 травня в інфекційному відділенні лікарні №3 знаходиться 12 хворих. Серед них 9 білоцерківців. Ще 8 осіб очікують на результати ПЛР тесту з обласної лабораторії, з них 5 білоцерківців.

На амбулаторному (домашньому) лікуванні знаходяться 8 хворих, у них легка форма коронавірусу, всі вони раніше контактували з хворими на коронавірус і були під контролем лікарів.

Стосовно здачі тестів на коронавірус, як повідомляє Геннадій Дикий, то їх можна зробити лише за направленням лікаря, а не просто за власним бажанням. Зараз всі тести додатково надсилаються до обласного лабораторного центру. Наразі в нашому місті можна робити 4 тести за 1 годину 30 хвилин. Сьогодні амбулаторія міста Біла Церква працює у дві зміни. Тому для того, щоб пройти тест, має бути направлення від сімейного лікаря. І всі ці тести робляться абсолютно безкоштовно і лікування проводиться за рахунок міського бюджету.

Щодо ситуації, коли в Парку Слави на “вічному вогні” п’яні дівчата смажили сосиски, то Геннадій Дикий сказав, що це наруга над могилою і поліція вже спрацювала по цьому випадку.

Особи цих дівчат вже встановлено завдяки небайдужим людям. Їм інкримінується стаття 297 частина 2 – “наруга над могилою”. Покарання по цій статті – від 3 до 5 років позбавлення волі.

Щодо відновлення роботи решти ринків, то після рішення засідання обласної комісії ТЕК та НС, яке відбудеться сьогодні, якщо прийдуть рішення дозволити їм роботу, то збереться Білоцерківський виконком і прийме відповідне рішення.

Пільговий проїзд в Білій Церкві відновлять лише після відповідної постанови Кабінету міністру. Працівники підприємств за перепустками мають право користуватись громадським транспортом.

admin

Recent Posts

В Білій Церкві виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця

22 травня у ПК «Росава» відбудеться перший великий сольний концерт гурту 100лиця в Білій Церкві. …

2 тижні ago

У Білій Церкві 11-річного хлопчика на залізниці уразило струмом

16 квітня, в місті Біла Церква двоє 11-річних хлопчиків грались біля залізниці. Попередньо відомо, що…

3 тижні ago

Директорка дитячого садочку Білої Церкви ​​завдала 730 тис грн збитків громаді

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Білоцерківської окружної прокуратури колишній директорці дитячого садочка у Білоцерківському районі…

3 тижні ago

Медичний центр «ОН Клінік Біла Церква» змінив адресу та розширився!

Медичний центр «ОН Клінік Біла Церква» радо повідомляє про своє розширення та відкриття нових відділень,…

3 тижні ago

У Білій Церкві виступить співак CHEEV: гостей чекає оновлена програма та всім відомі хіти «Гарно так», «Мрієшся», «Оберігати»

12 травня у ПК «Росава» відбудеться великий концерт яскравого та талановитого CHEEV.  Початок концерту о…

3 тижні ago

Мер Білої Церкви Геннадій Дикий вступив до лав ЗСУ

Міський голова помідомив, що вступив до лав Збройних сил України. Також він зазначив,що є офіцером…

1 місяць ago