Депутати Київоблради зібралися, щоб звільнити голову Склярова, у залі вимкнули світло (Відео)

У приміщення Київської обласної державної адміністрації відбулося таємне голосування за звільнення голови Київської обласної ради Олександра Склярова (Слуга народу). Сесія триває зі складнощами.

Голова Київської обласної ради Олександр Скляров зранку відмовився відчиняти сесійну залу для проведення засідання. Виявляється, напередодні в облраді поміняли замки. Керівник фракції “Слуга народу” Олександр Поляруш попросив голову ради відкрити зал. Олександр Скляров відмовив з формулюванням, що зараз “страсний тиждень”.

В результаті три фракції “За майбутнє”, “Євросолідарність” та “Слуга народу” зібрались на засідання у кіноконцертному залі. Саме в цьому залі проходило перше засідання облради незалежної України. Кількість зареєстрованих депутатів – 60 депутатів з 84

Коли посадовці все ж почали роботу вимкнулося світло, але не зважаючи на всі перепони, вони продовжують працювати в темноті.

Зазначається, що депутати ініціюватимуть також звільнення заступників Склярова. Сам голова облради начебто збирається ігнорувати проведення сесії.

На своєму сайті “Чесно” також повідомляє, що Скляров – протеже колишнього голови обласного осередку “Слуги народу” Олександра Дубінського. Нині за його зняття з посади начебто виступають щонайменше 22 депутати цієї політсили. Скляров же нібито вже кілька разів переносив подібні сесії, щоб уникнути звільнення.

Відставку чинного голови облради підтримали 59 депутатів з 60 присутніх. Також проголосували за відставку заступників Склярова  – Марини Сапожко і Валерія Ксьонзенка.

Підрахунок голосів за звільнення голови Київоблради Склярова.

admin

Recent Posts

В Білій Церкві виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця

22 травня у ПК «Росава» відбудеться перший великий сольний концерт гурту 100лиця в Білій Церкві. …

6 днів ago

У Білій Церкві 11-річного хлопчика на залізниці уразило струмом

16 квітня, в місті Біла Церква двоє 11-річних хлопчиків грались біля залізниці. Попередньо відомо, що…

2 тижні ago

Директорка дитячого садочку Білої Церкви ​​завдала 730 тис грн збитків громаді

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Білоцерківської окружної прокуратури колишній директорці дитячого садочка у Білоцерківському районі…

2 тижні ago

Медичний центр «ОН Клінік Біла Церква» змінив адресу та розширився!

Медичний центр «ОН Клінік Біла Церква» радо повідомляє про своє розширення та відкриття нових відділень,…

2 тижні ago

У Білій Церкві виступить співак CHEEV: гостей чекає оновлена програма та всім відомі хіти «Гарно так», «Мрієшся», «Оберігати»

12 травня у ПК «Росава» відбудеться великий концерт яскравого та талановитого CHEEV.  Початок концерту о…

2 тижні ago

Мер Білої Церкви Геннадій Дикий вступив до лав ЗСУ

Міський голова помідомив, що вступив до лав Збройних сил України. Також він зазначив,що є офіцером…

4 тижні ago