Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > На Київщині створено соціальну мережу “Таланти без меж” для творчих людей
На Київщині створено соціальну мережу “Таланти без меж” для творчих людей
Середа 23 Жовтня, 2019

У новій соціальній мережі “Таланти без меж” всі охочі можуть ділитись своїми талантами, знаходити друзів та однодумців, коментувати, приймати участь в творчих конкурсах і самим нагороджувати кращі роботи Оскарами.

Про це повідомляє інформаційна агенція Погляд.

Даний соціальний проект створений, щоб об’єднати творчих людей будь-яких видів творчості, будь-якого віку, будь-якого місця проживання.

“Таланти без меж” – це 2 в 1: інформаційний сайт та соціальна мережа для тих, хто захоплюється будь-яким видом творчості.

«Ви можете зареєструватись творцем або глядачем. Глядачі можуть надихнутись і стати творцями. Все залежить від вас», – розповідають організатори проекту. – «На нашому сайті будуть люди категорії «Експерти». Вони будуть запрошуватись в віртуальне журі під час проведення конкурсів. Позначку «Експерт» ставить адміністрація сайту після надання документальних підтверджень відповідних регалій».

Натомість людина з інвалідністю за бажанням може поставити відповідну позначку на свою сторінку. Це дасть можливість організаторам фестивалів для цієї категорії людей запросити її до участі в заході.

Засновником цього проєкту є Громадська організація інвалідів “Відгук”, які також є організаторами фестивалю “Таланти без меж”, який з кожним роком стає все більш популярним. Реалізувати проект вдалося завдяки грантовій підтримці Українського культурного фонду.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors