Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Кримінал > Ножем у серце: у Білій Церкві чоловік смертельно поранив свого 28-річного товариша
Ножем у серце: у Білій Церкві чоловік смертельно поранив свого 28-річного товариша
Середа 2 Лютого, 2022

1 лютого близько 20 години 51-річний чоловік вдарив ножем в область серця свого 28-річного товариша. Потерпілий встиг попросити друзів із сусідньої кімнати, щоб ті викликали швидку, однак помер до її приїзду. 

Про це повідомляє поліція Київщини.

Подія відбулась в одній із квартир багатоквартирного будинку по вулиці Шевченка Білої Церкви.

На місце події одразу прибули патрульні поліцейські Білої Церкви, які з’ясували першопочаткові обставини події та отримали опис зовнішності зловмисника. В подальшому вони невідкладно розпочали перевірку осіб за схожими прикметами та обстеження прилеглої території. В результаті цього, за “гарячим слідом” патрульні встановили чоловіка та затримали його неподалік місця скоєння злочину.

Крім цього на місці працювали слідчо-оперативна група, спеціалісти-криміналісти та керівництво поліції Білоцерківщини.

За попередніми даними, між двома мешканцями квартири відбулась сварка, в результаті якої зловмисник схопив ніж та вдарив ним у серце товариша. 

Поліцейські затримали чоловіка у порядку ст.208 Кримінального процесуального кодексу України та помістили до ізолятору тимчасового тримання. Кухонний ніж слідчі вилучили в якості речового доказу. 

Слідчі розпочали досудове розслідування за ч.1 ст.115 (Умисне вбивство) Кримінального кодексу України та згодом, за процесуальним керівництвом Білоцерківської окружної прокуратури, повідомлять чоловіку про підозру.

В подальшому у суді йому оберуть запобіжний захід. 

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors