Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Геннадій Дикий здійснив робочий візит до ЛІЦЕЮ-МАН у Білій Церкві
Геннадій Дикий здійснив робочий візит до ЛІЦЕЮ-МАН у Білій Церкві
П’ятниця 21 Січня, 2022

20 січня міський голова Геннадій Дикий здійснив робочий візит до Білоцерківського навчально-виховного об’єднання ЛІЦЕЙ- Мала Академія Наук.

З Директором вони обговорили доцільність наявності шкільної форми у закладі, можливість розташування тренажерного та гімнастичного комплексу у ньому, можливості встановлення зовнішнього відеоспостереження для підвищення безпеки дітей та благоустрій прилеглої території.

Завітав очільник міста да навчального закладу аби оглянути, як налагоджено його функціонування, організовано навчальний процес та робота щодо надання освітніх послуг учням.

Міський голова побував у навчальних класах, актовій залі, бібліотеці та інших приміщеннях  ліцею.

Директор установи Михайло Яременко розповів Геннадію Анатолійовичу про напрямки, які ще необхідно удосконалити та реформувати у закладі. Зокрема, було акцентовано увагу на важливості продовження заміни шкільного обладнання, можливості встановлення зовнішнього відеоспостереження для підвищення безпеки дітей, благоустрою прилеглої території.

Обговорили  й доцільність наявності шкільної форми у загальноосвітньому навчальному закладі, можливості розташування тренажерного та гімнастичного комплексу у ньому.

Крім того, міський голова ознайомився і з новозбудованим на території ліцею багатопрофільним спортивним майданчиком. На його будівництво було використано кошти з місцевого бюджету у сумі 2,3 млн грн. Невдовзі відбудеться його відкриття.

Окрему увагу було акцентовано на досягнення випускників Ліцею-Ману, які стали успішними та займають високі посади у юриспунденції.

Не оминули увагою й питання  впровадження нового меню у харчоблоках. Хоча й вважається, що воно є більш кориснішім та збалансованішим, ніж раніше, було з’ясовано, що є певні питання щодо його сприйняття учнями та можливості дотримання норм при приготуванні страв.

Під час візиту було окреслено можливі напрямки подальшого розвитку навчального закладу та обговорені шляхи їх реалізації.

У заході взяли участь заступник міського голови Катерина Возненко, заступник начальника управління освіти і науки міської ради Вікторія Баранова.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors