Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Білоцерківський дитячий садочок № 8 “Золотий півник” під загрозою закриття
Білоцерківський дитячий садочок № 8 “Золотий півник” під загрозою закриття
Середа 19 Лютого, 2020

Під загрозою закриття перебуває дошкільний заклад (ясла-садок) комбінованого типу № 8 “Золотий півник” Білоцерківської міської ради.

Про це повідомив депутат Київоблради Максим Романович Запаскін.

27.01.2020 Київський окружний адміністративний суд відкрив провадження за позовом Головного управління Державної служби України з надзвичайних ситуацій у Київській області, предметом якого є вимога вжиття заходів реагування у вигляді повного зупинення експлуатації (роботи) нежитлової будівлі Дошкільного навчального закладу (ясла-садок) комбінованого типу № 8 “Золотий півник” Білоцерківської міської ради Київської області за адресою: Київська область, м. Біла Церква, вул. Івана Кожедуба, буд. 165, шляхом зобов`язання відповідача повністю зупинити експлуатацію вказаного об`єкта до повного усунення порушень, зазначених в акті від 27.12.2019 №1070.

Повний текст ухвали: https://opendatabot.ua.

Максим Запаскін

У світлі тогорічних пожеж з сумними наслідками та посиленням внаслідок цього пожежного контролю з боку ДСНС є очевидним той факт, що виконавча влада нашого міста не до кінця розуміє необхідність виконання приписів з метою забезпечення протипожежної безпеки. В цьому разі, небезпека стосується малюків, які навчаються у дошкільному закладі.

Максим Запаскін

Невже минулорічні події не навчили, що з приписами ДСНС шуткувати не варто. Навіщо доводити справу до суду? Невже благоустрій міста та плитка важливіша ніж життя та здоров’я наших дітей?

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors