Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > 2835 безпритульних собак нараховано у Білій Церкві
2835 безпритульних собак нараховано у Білій Церкві
Середа 31 Липня, 2019

29 липня у Білій Церкві відбулася прес-конференція, яка була присвячена питанню стерилізації безпритульних собак, які знаходяться на території міста Біла Церква.

Участь у ній взяли заступник директора департаменту – начальника управління благоустрою та екології департаменту житлово-комунального господарства Білоцерківської міської ради Альона Колотницька та представників благодійного фонду «Four Paws International» і ТОВ «Чотири лапи України».

У рамках співпраці з 22 липня по 02 серпня у місті проводиться науковий проект допомоги безпритульним тваринам «Stray animals care», мета якого відловити та стерилізувати близько 160 собак.

Як розповіла науковий співробітник міжнародного благодійного фонду «Vier Pfoten International», проектний менеджер наукового проекту «Strays» Сара Секера, за підрахунками у Білій Церкві перебуває близько 2835 безпритульних собак.

«Мільйони безпритульних тварин страждають від жорстокості та умов проживання по всьому світу. Більше 20 років ми впроваджуємо та підтримуємо даний проект в Румунії, Болгарії та Україні. Найголовніше, що ми зрозуміли за цей час – успішна робота можлива лише за умови співпраці із муніципалітетами та громадськими організаціями спрямованими на захист тварин та гуманний шлях вирішення проблеми їх неконтрольованої популяції», – розповіла представниця міжнародного благодійного фонду «FOUR PAWS International», керівник всіх проектів по допомозі безпритульним тваринам в Європі Аріель Брун.

Під час заходу також стало відомо, що притулки, на жаль, не є вирішенням цієї проблеми, адже це лише місце тимчасового перебування тварин, поки тій не знайдеться новий дім.

Закінчується науковий проект допомоги безпритульним тваринам «Stray animals care» 2 серпня.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors