Categories: Новини

Зеленський: і я, і Путін зробили все, що обіцяли

Президент Володимир Зеленський заявляє, що його домовленості з президентом РФ Володимиром Путіним були виконані в повній мірі обома сторонами.

Джерело: коментар Зеленського ЗМІ в аеропорту “Бориспіль” після зустрічі українців, які повернулися з РФ в рамках обміну.

Пряма мова: Я вважаю, що перший етап виконано. Я повинен підтвердити, що я як президент України Володимир Зеленський і президент РФ Володимир Путін зробили все, що пообіцяли і зробили все, не змінюючи по ходу наші домовленості.

…Формула була збережена. Це були наші домовленості. Спочатку ми говорили, що повертаються спочатку моряки, але потім ми вийшли на діалог, я дуже радий, що це була наша пропозиція про інший формат, доповнення до наших моряків наших політв’язнів.

Деталі: За словами Зеленського, «деякі люди не хотіли», щоб обмін відбувся. Він пообіцяв, що колись ці прізвища стануть відомі.

Пряма мова: Все було в секреті, тому що ми знали, що не всі хочуть повернення.

Деталі: Зеленський розповів про телефонну розмову з Путіним, що відбулася 7 серпня, під час якої було домовлено про перший етап «розблокування нашого діалогу, перший етап припинення війни, повернення наших військових, наших полонених, наших моряків, повернення наших територій».

За словами президента, переговори будуть продовжуватися.

Пряма мова: Ви бачите, що є не просто розмови, а є результат. Далі ми будемо наближатися до часу повернення всіх наших полонених, продовжувати у Мінському вже процесі розведення військ двома етапами. Золоте-Петрівське спочатку, а потім розведення по всій території і припинення вогню в повній мірі і припинення війни. Після цього буде найскладніший етап. Ми віримо в це. Я думаю, разом з усією Україною ми повернемо не тільки людей, а й наші території.

admin

Recent Posts

В Білій Церкві виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця

22 травня у ПК «Росава» відбудеться перший великий сольний концерт гурту 100лиця в Білій Церкві. …

6 днів ago

У Білій Церкві 11-річного хлопчика на залізниці уразило струмом

16 квітня, в місті Біла Церква двоє 11-річних хлопчиків грались біля залізниці. Попередньо відомо, що…

2 тижні ago

Директорка дитячого садочку Білої Церкви ​​завдала 730 тис грн збитків громаді

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Білоцерківської окружної прокуратури колишній директорці дитячого садочка у Білоцерківському районі…

2 тижні ago

Медичний центр «ОН Клінік Біла Церква» змінив адресу та розширився!

Медичний центр «ОН Клінік Біла Церква» радо повідомляє про своє розширення та відкриття нових відділень,…

2 тижні ago

У Білій Церкві виступить співак CHEEV: гостей чекає оновлена програма та всім відомі хіти «Гарно так», «Мрієшся», «Оберігати»

12 травня у ПК «Росава» відбудеться великий концерт яскравого та талановитого CHEEV.  Початок концерту о…

2 тижні ago

Мер Білої Церкви Геннадій Дикий вступив до лав ЗСУ

Міський голова помідомив, що вступив до лав Збройних сил України. Також він зазначив,що є офіцером…

4 тижні ago