Categories: Новини

Як дізнатись графік ймовірних відключень світла у Білій Церкві

Для мешканців Київщини ДТЕК Київські регіональні електромережі покращив графіки стабілізаційних відключень електроенергії – додано пошук за населеним пунктом на сайті. Через значні пошкодження енергосистеми в області тривають стабілізаційні відключення світла. НЕК Укренерго вимушений їх проводити, щоб уникнути масштабних аварій на енергообладнанні.

Як дізнатись графік ймовірних відключень світла у Білій Церкві

1. Перейдіть за посиланням – https://www.dtek-krem.com.ua/ua/shutdowns

2. Вкажіть назву населеного пункту та вулицю. Наприклад, Біла Церква (Леваневського)

Графіки стабілізаційних відключень в Київській області діють за наступними принципами:

– Опубліковані графіки – це графіки ймовірних відключень, що дозволять підготуватись до відключення світла, якщо у НЕК Укренерго буде необхідність збалансувати енергосистему.

– У графіках вказані ймовірні часові проміжки, коли для кожної адреси може відключатися електроенергія. Компанія докладає всіх зусиль, щоб відключення кожної адреси тривало не довше 4 годин з похибкою 30 хвилин для перепідключення між групами.

– Не обов’язково, що світло за однією адресою буде відсутнє протягом всіх часових проміжків, указаних у графіку. Якщо енергосистема працюватиме коректно – відключення взагалі відбуватися не будуть. Якщо потрібно буде зменшити навантаження на енергосистему – вони відбуватимуться протягом одного або кількох часових проміжків. Відключення по всім трьом проміжкам часу, і особливо в нічний час, можливе лише в критичних випадках.

– Графіки складені на основі тих об’ємів споживання електроенергії, які необхідні НЕК Укренерго, щоб збалансувати енергосистему. Відключення однієї групи в рамках стабілізаційного графіка розраховані на скорочення споживання певної потужності. Якщо є розпорядження скоротити споживання більше ніж на певну потужність, то відключення стають екстреними. В такому випадку графік не діє. Про застосування екстрених відключень компанія попереджає на сайті та в соцмережах.

– Графіки не застосовуються до об’єктів критичної інфраструктури й будинків, які підключені до тих же електроліній, що і ці об’єкти. Якщо ви не знайшли свого населеного пункту в графіку відключення – повідомте нам через форму зворотного зв’язку в розділі «Відсутня електроенергія» на сайті компанії. Ми перевіримо інформацію та за необхідності додамо її до графіка.

– Якщо світло у вас не з’явилось після 4 годин з моменту відключення – можливо у вас трапилась аварія. На жаль, через застосування стабілізаційних відключень, їх кількість зростає. Просять повідомляти про такі випадки через чат-бот ДТЕК Київські регіональні електромережі у Viber та Telegram та в особистих повідомленнях сторінки Facebook.

Актуальний графік можна знайти на сайті ДТЕК Київські регіональні електромережі. Інструкція користування розміщена безпосередньо на графіку.

admin

Recent Posts

Графіки відключень світла у Білій Церкві: де і як шукати графіки

14 травня “Укренерго” оголосило про запровадження аварійних відключень світла у всіх областях України через значний…

17 години ago

В Білій Церкві виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця

22 травня у ПК «Росава» відбудеться перший великий сольний концерт гурту 100лиця в Білій Церкві. …

4 тижні ago

У Білій Церкві 11-річного хлопчика на залізниці уразило струмом

16 квітня, в місті Біла Церква двоє 11-річних хлопчиків грались біля залізниці. Попередньо відомо, що…

4 тижні ago

Директорка дитячого садочку Білої Церкви ​​завдала 730 тис грн збитків громаді

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Білоцерківської окружної прокуратури колишній директорці дитячого садочка у Білоцерківському районі…

4 тижні ago

Медичний центр «ОН Клінік Біла Церква» змінив адресу та розширився!

Медичний центр «ОН Клінік Біла Церква» радо повідомляє про своє розширення та відкриття нових відділень,…

1 місяць ago

У Білій Церкві виступить співак CHEEV: гостей чекає оновлена програма та всім відомі хіти «Гарно так», «Мрієшся», «Оберігати»

12 травня у ПК «Росава» відбудеться великий концерт яскравого та талановитого CHEEV.  Початок концерту о…

1 місяць ago