Categories: Новини

Вінниця та Миколаїв отримали гуманітарну допомогу

Як повідомив командувач об’єднаних сил ЗС України генерал-лейтенант Сергій Наєв, гуманітарний вантаж складається з інвалідних колясок, медикаментів, дитячого харчування та їжі довготривалого зберігання.

Вантаж передано благодійним фондом «Міжнародна асоціація підтримки України» керівницею якого є Ольга Чуйко у ході співпраці з Командуванням об’єднаних сил ЗС України, у межах наявних гуманітарних ініціатив.

– Допомога надходить з Італії, Німеччини, Польщі, Греції, Литви та Сполучених Штатів Америки. Щиро підтримуючи український народ, наші друзі з інших країн допомагають забезпечити українців усім необхідним, – зазначив генерал-лейтенант Сергій Наєв.

– Допомога надходить з Італії, Німеччини, Польщі, Греції, Литви та Сполучених Штатів Америки. Щиро підтримуючи український народ, наші друзі з інших країн допомагають забезпечити українців усім необхідним, – зазначив генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Командувач подякував тим, хто не втомлюється допомагати й забезпечувати потреби людей, які постраждали внаслідок російсько-української війни.

– Об’єднавши всі наші зусилля, ми зможемо подолати будь-які перешкоди, що наразі існують. Коли будемо підтримувати один одного, тоді обов’язково переможемо, – наголосив генерал-лейтенант Сергій Наєв.

Доставка гуманітарної допомоги здійснювалася «Асоціацією міжнародних автомобільних перевізників України – АсМАП» на чолі з президентом Леонідом Костюченко в тісній координації з Міністерством з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій України, а також обласними військовими адміністраціями Вінниці й Миколаєва.

Разом переможемо!

Відділ зв’язків з громадськістю Командування об’єднаних сил ЗС України

admin

Recent Posts

В Білій Церкві виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця

22 травня у ПК «Росава» відбудеться перший великий сольний концерт гурту 100лиця в Білій Церкві. …

2 тижні ago

У Білій Церкві 11-річного хлопчика на залізниці уразило струмом

16 квітня, в місті Біла Церква двоє 11-річних хлопчиків грались біля залізниці. Попередньо відомо, що…

3 тижні ago

Директорка дитячого садочку Білої Церкви ​​завдала 730 тис грн збитків громаді

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Білоцерківської окружної прокуратури колишній директорці дитячого садочка у Білоцерківському районі…

3 тижні ago

Медичний центр «ОН Клінік Біла Церква» змінив адресу та розширився!

Медичний центр «ОН Клінік Біла Церква» радо повідомляє про своє розширення та відкриття нових відділень,…

3 тижні ago

У Білій Церкві виступить співак CHEEV: гостей чекає оновлена програма та всім відомі хіти «Гарно так», «Мрієшся», «Оберігати»

12 травня у ПК «Росава» відбудеться великий концерт яскравого та талановитого CHEEV.  Початок концерту о…

3 тижні ago

Мер Білої Церкви Геннадій Дикий вступив до лав ЗСУ

Міський голова помідомив, що вступив до лав Збройних сил України. Також він зазначив,що є офіцером…

1 місяць ago