У Білій Церкві поліція перевіряла СOVID-сертифікати в закладах: правопорушень не виявили

В п’ятницю, 5 листопада, у Білій Церкві проходили масові перевірки СOVID-сертифікатів у працівників і відвідувачів громадських закладів працівниками Білоцерківського районного управління поліції. Правопорушень під час проведення рейду виявлено не було.

Про це повідомила поліція Київщини.

Співробітники Білоцерківського районного управління поліції з початку введення “червоного” рівня епідемічної небезпеки щодня проводять заходи щодо протидії розповсюдженню коронавірусної інфекції.

Такі перевірки проходять у торгових та розважальних закладах, у громадських будівлях та на міському транспорті.

Так, 5 листопада, працівники поліції провели такі перевірки в центральній частині міста Біла Церква. Спільно з представниками місцевої влади та Держспоживслужби вони перевірили суб’єкти господарювання та наявність необхідної COVID-документації. Правопорушень під час проведення рейду виявлено не було.

Нагадаємо, що за порушення правил щодо карантину людей, а саме невиконання вимог ч.1 ст. 44-3 Кодексу України про адміністративні правопорушення передбачено штраф з громадян від 17 до 32 тисяч гривень, з посадових осіб – від 34 до 170 тисяч гривень. Суму штрафу, в залежності від характеру вчинення правопорушення, визначає суд.

Так, з початку цього місяця працівники Білоцерківського районного управління поліції склали 17 постанов (з початку року – 454 постанови) за ч. 2 ст. 44-3 КУпАП відносно осіб, які перебували у громадських місцях без засобів індивідуального захисту. За таке правопорушення передбачений штраф у розмірі від 170 до 255 гривень. Всього, з початку року поліцейські склали таких постанов на загальну суму майже 80 тисяч гривень.

Поліція закликає дотримуватися карантинних обмежень заради збереження власного здоров’я. Дякуємо громадянам, які відповідально ставляться до протиепідемічних вимог.

admin

Recent Posts

В Білій Церкві виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця

22 травня у ПК «Росава» відбудеться перший великий сольний концерт гурту 100лиця в Білій Церкві. …

2 тижні ago

У Білій Церкві 11-річного хлопчика на залізниці уразило струмом

16 квітня, в місті Біла Церква двоє 11-річних хлопчиків грались біля залізниці. Попередньо відомо, що…

2 тижні ago

Директорка дитячого садочку Білої Церкви ​​завдала 730 тис грн збитків громаді

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Білоцерківської окружної прокуратури колишній директорці дитячого садочка у Білоцерківському районі…

2 тижні ago

Медичний центр «ОН Клінік Біла Церква» змінив адресу та розширився!

Медичний центр «ОН Клінік Біла Церква» радо повідомляє про своє розширення та відкриття нових відділень,…

2 тижні ago

У Білій Церкві виступить співак CHEEV: гостей чекає оновлена програма та всім відомі хіти «Гарно так», «Мрієшся», «Оберігати»

12 травня у ПК «Росава» відбудеться великий концерт яскравого та талановитого CHEEV.  Початок концерту о…

3 тижні ago

Мер Білої Церкви Геннадій Дикий вступив до лав ЗСУ

Міський голова помідомив, що вступив до лав Збройних сил України. Також він зазначив,що є офіцером…

1 місяць ago