Categories: Новини

“Слуга народу” на російському ТБ закликав “все пробачити окупантам”

Нардеп від “Слуги народу” Євген Шевченко в ефірі пропагандистського росТБ – “1 каналі” заявив, що українська мова та культура розколює суспільство і які погані в Україні націоналісти.

Як повідомив нардеп від “Слуги народу” Гео Лерос, Шевченко навіть сам хвалився виступом на російському ТБ на своїй сторінці у Facebook. Але згодом після несхвальних коментарів від колег по фракції і користувачів соцмережі, свій пост видалив.

В ефірі «Великої гри» нардеп звинуватив «радикально налаштованих націоналістів» в тому, що їх політика полягає «у ворожнечі і війні», тому вони нібито ініціювали акції протесту проти «формули Штайнмайера».

«Ми зараз зробили паузу. Думаю, що правоохоронці розберуться, хто це зробив, звідки ростуть ноги і кому це вигідно», — заявив Шевченко.

Також він висловив бажання зустрітися з ватажками бойовиків.

«Давайте хоч зустрінемося, подивимося один одному в очі, дізнаємося, чого хочемо, треба довіру. Ми за компроміс, за зустріч», — зазначив народний обранець.

При цьому він спробував вказати на російську агресію, але пропагандисти почали заперечувати присутність військ РФ на сході України.

Крім вищевказаного, Шевченко заявив, що потрібно «зняти» мовні та культурні питання.

Саме мовне питання, яке було підняте ультранаціоналістами, призвело до розколу в суспільстві. Мовне питання має бути знято», — додав нардеп.

Виступ “слуги народу” на кремлівському каналі викликав засудження навіть з боку його однопартійців. Депутат від» Слуги народу “Гео Лерос запропонував Шевченку змінити свій костюм на “костюм матрьошки”.

“І позицію на цьому смітнику викладати йому варто від себе, а ніяк не від українського народу і влади України”, – написав Лерос у Facebook.

У свою чергу депутат Ліза Богуцька порівняла Шевченка з проросійськими депутатами Юрієм Бойком і Віктором Медведчуком, які літали на зустріч до прем’єра країни-агресора Дмитра Медведєва.

Між тим журналіст Юрій Бутусов підкреслив, що Шевченко своїми висловлюваннями підіграв пропагандистам, які в організації протестів звинувачують українських націоналістів.

admin

Recent Posts

В Білій Церкві виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця

22 травня у ПК «Росава» відбудеться перший великий сольний концерт гурту 100лиця в Білій Церкві. …

1 тиждень ago

У Білій Церкві 11-річного хлопчика на залізниці уразило струмом

16 квітня, в місті Біла Церква двоє 11-річних хлопчиків грались біля залізниці. Попередньо відомо, що…

2 тижні ago

Директорка дитячого садочку Білої Церкви ​​завдала 730 тис грн збитків громаді

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Білоцерківської окружної прокуратури колишній директорці дитячого садочка у Білоцерківському районі…

2 тижні ago

Медичний центр «ОН Клінік Біла Церква» змінив адресу та розширився!

Медичний центр «ОН Клінік Біла Церква» радо повідомляє про своє розширення та відкриття нових відділень,…

2 тижні ago

У Білій Церкві виступить співак CHEEV: гостей чекає оновлена програма та всім відомі хіти «Гарно так», «Мрієшся», «Оберігати»

12 травня у ПК «Росава» відбудеться великий концерт яскравого та талановитого CHEEV.  Початок концерту о…

2 тижні ago

Мер Білої Церкви Геннадій Дикий вступив до лав ЗСУ

Міський голова помідомив, що вступив до лав Збройних сил України. Також він зазначив,що є офіцером…

1 місяць ago