Categories: Новини

Шотландія – Данія: гості хочуть набрати 30 очок у групі

15 листопада відбудеться матч 10-го туру відбіркового турніру до чемпіонату світу 2022 року у Катарі між Шотландією та Данією. 

Матч уже нічого не вирішує. Шотландія точно друга, а Данія достроково виграла групу та вийшла на чемпіонат світу до Катару. Коефіцієнт на перемогу Шотландії в БК Marathonbet – 3,36, на Данію – 2,58. Тобто букмекер допускає осічку гостей, тому що «хоробрі серця» мають вінстрік із п’яти перемог. Прочитати детальний огляд контори Marathonbet та реальні відгуки від користувачів можна тут.

«Тартанова армія» у цьому відбірному циклі показує непогану гру та зайняти навіть друге місце у групі з Австрією та Ізраїлем — велике досягнення. Ключовими стали перемоги в особистих зустрічах над цими командами у вересні та жовтні. 

Збірна Данії дивовижним чином пропустила гол від Фарера. Здавалося б, ну, пропустили і пропустили, а річ у тому, що до цього у восьми зустрічах кваліфікації данці примудрялися зберігати ворота в недоторканності. Слід нагадати, що команда — півфіналіст Євро, яка програла Англії в додатковий час, та ще й у меншості. Це справді команда рівня топ-15 світу та топ-10 Європи.

У першому колі шотландці поступилися датчанам 0:2. Але зараз гра нічого не вирішує, тож передбачити результат неймовірно важко.

Все ж таки виграти шотландцям буде дуже важко. Клас гостей набагато вищий, так що хоча б не програти датчанам цілком під силу. 

Швидше за все, данцям було б приємно виграти групу зі 100-відсотковим результатом. А зробити це можна, здобувши перемогу над Шотландією.

admin

Recent Posts

В Білій Церкві виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця

22 травня у ПК «Росава» відбудеться перший великий сольний концерт гурту 100лиця в Білій Церкві. …

5 днів ago

У Білій Церкві 11-річного хлопчика на залізниці уразило струмом

16 квітня, в місті Біла Церква двоє 11-річних хлопчиків грались біля залізниці. Попередньо відомо, що…

1 тиждень ago

Директорка дитячого садочку Білої Церкви ​​завдала 730 тис грн збитків громаді

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Білоцерківської окружної прокуратури колишній директорці дитячого садочка у Білоцерківському районі…

1 тиждень ago

Медичний центр «ОН Клінік Біла Церква» змінив адресу та розширився!

Медичний центр «ОН Клінік Біла Церква» радо повідомляє про своє розширення та відкриття нових відділень,…

1 тиждень ago

У Білій Церкві виступить співак CHEEV: гостей чекає оновлена програма та всім відомі хіти «Гарно так», «Мрієшся», «Оберігати»

12 травня у ПК «Росава» відбудеться великий концерт яскравого та талановитого CHEEV.  Початок концерту о…

2 тижні ago

Мер Білої Церкви Геннадій Дикий вступив до лав ЗСУ

Міський голова помідомив, що вступив до лав Збройних сил України. Також він зазначив,що є офіцером…

4 тижні ago