Categories: Новини

Обіцянки-цяцянки або як у Білій Церкві встановлюють дитячий майданчик

У липні цьго року мешканці будинку №87 по вулиці Героїв Крут звернулись до мера Геннадія Дикого з проханням встановити у їхьому дворі ігровий майданчик, так як дітворі немає де гуляти. 

Просимо не бути байдужими до потреб дітей. Їм нічим зайнятись (особливо влітку), вони просто «тиняються» на вулиці без справи. У зв’язку з відсутністю ігрового майданчику, діти стали некомунікабельними, не вміють грати один з одним.

Було зібрано близько 130 підписів жителів і передано звернення Геннадію Дикому з проханням встановити в дворі майданчик, на якому могли б гратись дітки. Так як мер був у відпустці, спочатку зверненя навіть не хотіли реєструвати. Проте через деякий час до мешканців двору завітала комісія, щоб оглянути територію. 

Потребу в ігровому майданчику внесли у перелік об’єків, які потребують фінансування за кошти місцевого бюджету у 2019 році. 

В управлінні капітального будівицтва жителям повідомили, що майданчик можна поставити цього – 2019 року, але вони мають до 1 вересня прибрати дерева, які заважають. 

Спочатку в управлінні капітального ремонту нас запевняли, що все добре, і ми перебуваємо в черзі. Через деякий час повідомили, що на встановлення майданчику виділили недостатню кількість коштів і їх вистачило лише на проект. Нам сказали, що наші депутати просто не домовились між собою! Також нам повідомили, що нас відкинули по черзі на середину 2020-го року (я так розумію це в кращому випадку…), – повідомила мешканка будинку. 

Річ в тому, що мають чітко вказати, коли майданчик буде встановлено і хто за це відповідає. Наразі виходить так, що влада може не виконати чергову обіцянку.

Чому деякі депутати, заступники мера піаряться і всі кошти тягнуть на певні території і райони, а про інші просто забувають? Наші діти невинні в тому, що вони проживають не в тих будинках, на яких можна попіаритись для успіху на місцевих виборах.

Обіцяли майданчик, а вийшло як завжди. Може нам варто переїхати на заріччя, щоб і на нас попіарились?

Обіцянки навіть дітям для них – це порожній звук.

admin

Recent Posts

В Білій Церкві виступить один із найпопулярніших нових гуртів українського шоубізу 100лиця

22 травня у ПК «Росава» відбудеться перший великий сольний концерт гурту 100лиця в Білій Церкві. …

3 тижні ago

У Білій Церкві 11-річного хлопчика на залізниці уразило струмом

16 квітня, в місті Біла Церква двоє 11-річних хлопчиків грались біля залізниці. Попередньо відомо, що…

4 тижні ago

Директорка дитячого садочку Білої Церкви ​​завдала 730 тис грн збитків громаді

За процесуального керівництва ювенальних прокурорів Білоцерківської окружної прокуратури колишній директорці дитячого садочка у Білоцерківському районі…

4 тижні ago

Медичний центр «ОН Клінік Біла Церква» змінив адресу та розширився!

Медичний центр «ОН Клінік Біла Церква» радо повідомляє про своє розширення та відкриття нових відділень,…

4 тижні ago

У Білій Церкві виступить співак CHEEV: гостей чекає оновлена програма та всім відомі хіти «Гарно так», «Мрієшся», «Оберігати»

12 травня у ПК «Росава» відбудеться великий концерт яскравого та талановитого CHEEV.  Початок концерту о…

1 місяць ago

Мер Білої Церкви Геннадій Дикий вступив до лав ЗСУ

Міський голова помідомив, що вступив до лав Збройних сил України. Також він зазначив,що є офіцером…

2 місяці ago