Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Надзвичайні події > Зухвалі білоцерківські хулігани побили жителів гуртожитку, їм оголошено підозру
Зухвалі білоцерківські хулігани побили жителів гуртожитку, їм оголошено підозру
Вівторок 21 Травня, 2019

В кінці березня цього року двоє місцевих жителів 20 та 22 років під дією алкоголю вирішили “порозважатись”. І для цього вони обрали приміщення гуртожитку, що по вулиці Радгоспна-1 міста БілаЦерква. Спочатку вони почали грюкати у вікна та галасувати. На зауваження мешканців гуртожитку ті не реагували і тому до них вийшов 25-річний хлопець. Він намагався вгамувати нічних непроханців, однак за це отримав кулаком в око. Після цього потерпілий покликав на допомогу ще двох мешканців цього ж гуртожитку, але хлопці накинулися і на тих з дерев’яними палицями та цеглою.
Занепокоєні сусіди під час конфлікту викликали поліцейських, які по приїзду і затримали одного з хуліганів.Іншого вони встановили згодом за описом очевидців.

Слідчим відділом відкрите кримінальне провадження за ч.3 ст.296 Кримінально кодексу України (Хуліганство), яка передбачає позбавлення волі від двох до п’яти років. За процесуальним керівництвом місцевої прокуратури обом хуліганам вже оголошені підозри. Тривають слідчі дії, – повідомляє прес-служба Білоцерківського відділу поліції.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors