Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Кримінал > Зробив зауваження щодо порушення ПДР, а у відповідь отримав ножове поранення: конфлікт на Одеській трасі
Зробив зауваження щодо порушення ПДР, а у відповідь отримав ножове поранення: конфлікт на Одеській трасі
Середа 28 Липня, 2021

Білоцерківські патрульні по гарячих слідах розшукали та затримали чоловіка, який наніс іншому громадянину ножове поранення.

Як повідомила патрульна поліція Білої Церкви, вчора, 27 липня, близько 9-ї години ранку, на планшет поліцейських надійшов виклик від очевидця про те, що на 91 км автодороги Київ — Одеса водій чорного авто марки Volkswagen наніс ножове поранення керманичу вантажівки та поїхав в напрямку Києва.

Прибувши на місце події, охоронці порядку виявили пораненого потерпілого та очевидців пригоди. Інспектори негайно викликали медиків.Постраждалий розповів, що водій автомобіля марки Volkswagen, який рухався перед його фурою, порушував ПДР, чоловік подав йому звуковий сигнал з цього приводу.

Після цього керманич легковика зупинив свій транспортний засіб, вийшов з нього та почав вчиняти конфлікт, далі, зі слів потерпілого громадянин наніс йому тілесні ушкодження ножем в район тулуба. Пізніше чоловік сів до свого авто та поїхав у невідомому напрямку.

Орієнтування на автівку нападника отримали екіпажі Київщини. Оскільки в вантажівці працював відеореєстратор, фотографію правопорушника мали всі поліцейські області.

Зовсім скоро екіпаж білоцерківських патрульних зупинив розшукуване авто на 35 км автодороги Київ — Одеса.

За кермом уже перебувала жінка, а на пасажирському кріслі сидів чоловік, в якому охоронці порядку впізнали правопорушника.

Поліцейські затримали громадянина, а на місце події викликали слідчих.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors