Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Зоопарку в Олександрії потрібна допомога: не вистачає продуктів харчування для тварин
Зоопарку в Олександрії потрібна допомога: не вистачає продуктів харчування для тварин
Четвер 23 Квітня, 2020

У зоопарку повідомляють про нагальну потребу продуктів харчування: овочі, фрукти, м’ясо, рибу та крупи, які приймуть в дар для своїх вихованців.

Про це йдеться у зверненні працівників зопопарку в соціальних мережах.

Друзі! Звертаємося до Вас за допомогою?! Нашим вихованцям дуже потрібні продукти харчування, і ми беремо в дар овочі, фрукти, м’ясо, рибу та крупи. У зв’язку з несприятливою епідеміологічною ситуацією музей живої природи флори та фауни Олександрія (зоопарк) тимчасово призупинив прийом гостей. Так як ми знаходимося на повному самозабезпеченні, то закупівля кормів для тварин безпосередньо залежить від проданих нами квитків. Після закінчення важкого зимового сезону, під час якого відвідуваність зоопарку завжди падає, ми ще не встигли заробити достатньо грошей, щоб придбати продукти для вихованців про запас. Тому вимушені затяжні канікули нам загрожує великою бідою: тварини можуть просто залишитися без їжі. На даний момент невеликі запаси кормів у нас є, але надовго їх не вистачить. Одна тільки вовчиця з’їдає близько двох кілограмів м’яса щодня, а крім неї у нас живуть ще єноти, лисиці та інші хижаки. Парнокопитні, приміром, потрібно більше десяти кілограмів сіна щодня. Також в їх постійний раціон входять зернові суміші та овочі. Якщо врахувати, що в нашій експозиції знаходиться близько трьохсот тварин, серед яких багато великих та екзотичних, то легко зрозуміти, що утримання такого поголів’я обходиться дуже дорого. В умовах відсутності заробітку і без сторонньої допомоги прогодувати всіх наших вихованців просто нереально. Якщо у Вас є можливість допомогти пернатим і пухнастим мешканцям зоопарку продуктами, Ви можете привезти їх до нас за адресою: дендропарк Олександрія, щоденно в робочий час з 9:00 до 18:00.

✏Реквізити карти Приват для надання грошових коштів з позначкою «благодійний внесок» 5169 3305 2195 6943


?СПИСОК ПРОДУКТІВ ДЛЯ ТВАРИН:
✅1. Овочі ????і фрукти??? (краще, якщо вони будуть без зрізів, не подрібнені і не вологі)
✅2. Крупа, цільне зерно, подрібнене зерно, насіння.?
✅3. Молочні продукти?, курка, курячі продукти (серце, печінка, шлунки, голови), яловичина, лівер яловичини, козлятина, кролятина, риба свіжа? (не солона і не жирна).
‼Всі продукти повинні бути без ознак гниття і без цвілі, не оброблені хімікатами та іншими речовинами, небезпечними для здоров’я тварин.


Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors