Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Допомога > Зник хлопчик Женя Козлов, учень школи №6 УВАГА, ОНОВЛЕННЯ! ХЛОПЕЦЬ ЗНАЙДЕНИЙ!?
Зник хлопчик Женя Козлов, учень школи №6 УВАГА, ОНОВЛЕННЯ! ХЛОПЕЦЬ ЗНАЙДЕНИЙ!?
Середа 8 Травня, 2019

УВАГА, ОНОВЛЕННЯ! ХЛОПЕЦЬ ЗНАЙДЕНИЙ!

Вчора до Білоцерківського відділу поліції надійшло повідомлення про зникнення 14-річного білоцерківця, який вийшов з дому та не повернувся.
Повідомляємо, що спільними силами хлопця знайшли і з ним все гаразд.
З пояснень, які він надав правоохоронцям стало зрозуміло, що він, без відома батьків поїхав до родичів у Сквирський район. На даний час вирішуються інші обставини та причини такої поведінки неповнолітнього.

Білоцерківським відділом поліції розшукується неповнолітній КОЗЛОВ ЄВГЕН ОЛЕКСАНДРОВИЧ, 14 років, який 07.05.2019 близько 19:00 залишив постійне місце проживання, що по вул. Івана Мазепи, м. Біла Церква та до цього часу додому не повернувся. Наразі місцезнаходження хлопця невідоме.

ПРИКМЕТИ: на вигляд 14-15 років, зріст 160-165 см, середньої тілобудови, волосся коротке, русяве, очі карі.

ОДЯГНЕНИЙ: сірий жилет, спортивні штани чорного кольору, мокасини зеленого кольору

Женя пішов виносити сміття і не повернувся. Зник в районі Сломчинського. Був одягнутий в спортивні штани, мокасини і безрукавку.  Тел. Мами – Ірина 0977998378. 

При наявності будь-якої інформації щодо можливого місця знаходження хлопця, правоохоронці просять повідомляти за номером спецлінії поліції “102” або (04563) 5-39-28.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors