Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Зеленський: і я, і Путін зробили все, що обіцяли
Зеленський: і я, і Путін зробили все, що обіцяли
Субота 7 Вересня, 2019

Президент Володимир Зеленський заявляє, що його домовленості з президентом РФ Володимиром Путіним були виконані в повній мірі обома сторонами.

Джерело: коментар Зеленського ЗМІ в аеропорту “Бориспіль” після зустрічі українців, які повернулися з РФ в рамках обміну.

Пряма мова: Я вважаю, що перший етап виконано. Я повинен підтвердити, що я як президент України Володимир Зеленський і президент РФ Володимир Путін зробили все, що пообіцяли і зробили все, не змінюючи по ходу наші домовленості.

…Формула була збережена. Це були наші домовленості. Спочатку ми говорили, що повертаються спочатку моряки, але потім ми вийшли на діалог, я дуже радий, що це була наша пропозиція про інший формат, доповнення до наших моряків наших політв’язнів.

Деталі: За словами Зеленського, «деякі люди не хотіли», щоб обмін відбувся. Він пообіцяв, що колись ці прізвища стануть відомі.

Пряма мова: Все було в секреті, тому що ми знали, що не всі хочуть повернення.

Деталі: Зеленський розповів про телефонну розмову з Путіним, що відбулася 7 серпня, під час якої було домовлено про перший етап «розблокування нашого діалогу, перший етап припинення війни, повернення наших військових, наших полонених, наших моряків, повернення наших територій».

За словами президента, переговори будуть продовжуватися.

Пряма мова: Ви бачите, що є не просто розмови, а є результат. Далі ми будемо наближатися до часу повернення всіх наших полонених, продовжувати у Мінському вже процесі розведення військ двома етапами. Золоте-Петрівське спочатку, а потім розведення по всій території і припинення вогню в повній мірі і припинення війни. Після цього буде найскладніший етап. Ми віримо в це. Я думаю, разом з усією Україною ми повернемо не тільки людей, а й наші території.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors