Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Збірна України вперше в історії виграла чемпіонат світу з футболу U 20
Збірна України вперше в історії виграла чемпіонат світу з футболу U 20
Субота 15 Червня, 2019

15 червня у Польщі відбувся фінал чемпіонату світу з футболу U-20 між збірними Україна – Південна Корея. “Синьо-жовтим” вдалося здобути перемогу в нелегкому поєдинку та вперше в історії виграти чемпіонат світу!

Українська молодіжна збірна U-20 боролася за золоті медалі світової першості! “Синьо-жовті” не лише вперше грали у фіналі чемпіонату світу, а й довели, що їм під силу побороти вельми непростого суперника – збірну Південної Кореї.

Нагадаємо, що до цього найкращим показником команд цього віку був вихід до 1/8 фіналу. Зауважимо, що Південна Корея теж уперше боролася за золото.

Перші два м’ячі у складі українців на полі стадіону міста Лодзь забив форвард київського “Динамо” Владислав Супряга (34-та і 53-я хвилини). За хвилину до закінчення основного часу гри відзначився динамівський хавбек Георгій Цітаїшвілї. У суперників гол записав до свого активу Лі КаньІн (5, з пенальті), повідомляє Укрінформ.

Поєдинок обслуговувала суддівська бригада зі США. Головний арбітр – 37-річний Ісмаїл Ельфатх, лайнсмени – Кайл Аткінс і Корі Паркер, четвертий рефері –  Абделькадер Зітуні з Таїті.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors