Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Коронавірус online > Завтра Рада розгляне скасування карантину вихідного дня
Завтра Рада розгляне скасування карантину вихідного дня
Понеділок 16 Листопада, 2020

Завтра, 17 листопада, Рада розгляне постанову про скасування карантину вихідного дня. Також планують розглянути законопроект про ФОПи.

Про це у своєму Телеграм-каналі повідомив заступник голови фракції “Голос” Ярослав Железняк.

“Поки узгоджено такий порядок денний на вівторок: постанова про попередження про карантин за тиждень (№4320), постанова про скасування карантину вихідного дня, законопроект про відтермінування РРО, про ФОП (№4313), закон про районні ради (№3651д), закон про борг “Укрнафти”, №№4119 та 4120 (це 9 млрд грн у ковідний фонд)”, – написав депутат.

Також, за його словами, до парламенту викличуть прем’єр-міністра України Дениса Шмигаля з доповіддю про стан боротьби з епідемією.

Железняк не виключив, що до розгляду додасться і питання про спрощення реєстрації вакцини від COVID-19 (№4314).

“Законопроекти про КС (“закон Разумкова” і закон про 2/3 голосування Конституційного суду) поки під питанням… Кажуть, що в “Слузі” немає голосів на закони”, – зазначив він.

Карантин вихідного дня в Україні

  • 11 листопала Уряд офіційно запровадив “карантин вихідного дня” з 14 листопада по 30 листопада. Він діятиме з 00:00 суботи до 00:00 понеділка.
  • Зокрема, у вихідні дні з обмеженнями, передбаченими в будні дні, додатково заборонена робота кав’ярень і ресторанів (за винятком послуги «з собою»), робота ТРЦ, інших розважальних закладів, фітнес-центрів тощо.
  • Дозволено працювати тільки продуктовим магазинам, аптекам, поштовим відділенням, ветаптекам, медустановам, АЗС.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors