Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > Залізничний вокзал Білої Церкви підготували для перевірки пасажирів на коронавірус
Залізничний вокзал Білої Церкви підготували для перевірки пасажирів на коронавірус
Четвер 27 Лютого, 2020

Укрзалізниця підготувала спеціальні приміщення на вокзалах для перевірки хворих із симптомами респіраторних захворювань. Також були підготовлені засоби індивідуального захисту.

Міністр інфраструктури Владислав Криклій

Щоб контролювати стан здоров’я громадян, які прибувають до України з країн, де зафіксовані випадки Covid-19, проводиться температурний скринінг в аеропортах та на всіх пунктах пропуску.

На вокзалах Запоріжжя-1, Рівне, Тернопіль, Фастів, Біла Церква відведені приміщення для тимчасової ізоляції осіб із симптомами респіраторних захворювань. Для запобігання розповсюдженню вірусу на шляху слідування потягів вимірюють температури тіла пасажирів.

За інформацією підприємства Укрзалізниця, наразі для недопущення розповсюдження вірусу на шляху слідування поїздів здійснюється вимірювання температури тіла пасажирів.

Наразі в наявності є 10 тис. респіраторів, 25 тис. оглядових рукавичок, понад 1 тис. захисних окулярів. Також заплановано отримання партій антисептику для рук, дезінфекційних засобів та захисних халатів.

Владислав Криклій також зазначив, що на 19 вокзалах облаштовані медичні пункти, обладнані необхідним устаткуванням та протиепідемічними засобами для тимчасової ізоляції хворих. Це станції:  Київ-Пасажирський, Чоп, Хмельницький, Івано-Франківськ, Коломия, Суми, Херсон, Ужгород, Львів, Полтава-Південна, Вінниця, Жмеринка, Козятин, Миколаїв, Чернівці, Харків, Одеса, Дніпро, ім. Т.Шевченка.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors