Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Допомога > Заклади освіти Білої Церкви назбирали 114 тис монет номіналом 25 коп., їх перерахували на блігодійність
Заклади освіти Білої Церкви назбирали 114 тис монет номіналом 25 коп., їх перерахували на блігодійність
Четвер 30 Вересня, 2021

Завдяки спільним зусиллям Управління освіти і науки Білоцерківської міської ради та закладів освіти Білоцерківської міської територіальної громади вдалося зібрати 114 548 монет номіналом 25 копійок та перерахувати на рахунок благодійного фонду “Таблеточки” 28 637 гривень.

Про це повідомив начальник управління освіти і науки БМР Юрій Петрик.

“Підбиваючи підсумки благодійної акції Монетки дітям, висловлюємо щиру подяку усім небайдужим, чуйним серцям, усім, хто долучився до збору монеток для допомоги онкохворим діткам.

Сподіваємося, що наш спільний внесок піде на користь, а діткам, які хворіють, бажаємо якнайшвидшого одужання та щасливого дитинства!” – Юрій Петрик.

Нагадаємо, з 1 по 30 вересня 2021 року за ініціативи Національного банку України та підтримки Міністерства освіти та науки України «Таблеточки» пройшла всеукраїнська благодійна акція «Монетки дітям» на підтримку онкохворих дітей. Мета – зібрати монети номіналом у 25 копійок та перетворити їх на потужну допомогу для сотень дітей, що борються з раком.

Монети номіналом у 25 копійок вийшли з обігу рік тому. Ними неможливо розрахуватись, їх можна лише обміняти в банку. Багатьом з нас незручно йти в банк, щоб здати жменю монет, сума яких – кілька гривень. Тому ці копійки й досі лежать у скарбничках без діла. Але кожна така забута копійка – це крок до одужання для онкохворих дітей.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors