Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > “За службу та звитягу”: воїн на псевдо “Іспанець” отримав нагороду від командувача Об’єднаних Сил генерал-лейтенанта Сергія Наєва
“За службу та звитягу”: воїн на псевдо “Іспанець” отримав нагороду від командувача Об’єднаних Сил генерал-лейтенанта Сергія Наєва
Середа 29 Грудня, 2021

Сьогодні, 29 грудня, від імені Командувача об’єднаних сил ЗС України генерал-лейтенанта Сергія Наєва, полковник Анатолій Штефан вручив відзнаку “За службу та звитягу” I ступеню лейтенанту Юрію Савелло на псевдо “Іспанець”.

Про це Анатолій Штефан повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Нещодавно Юрій підірвався на російській міні, внаслідок чого втратив частину ноги і зараз проходить лікування.

Юрій “Іспанець” у 2014 році пішов на фронт добровольцем. Влітку події в Іловайську, далі… А далі, всі роки різні підрозділи, але завжди була війна і найгарячіші її точки: Авдіїївка, шахта Бутівка, Жованка, Шуми, околиці Мар’їнки й Горлівки, Красногорівка і Новотошківське, Світлодарська дуга і ще багато інших місць Донецької та Луганської областей.

Анатолій Штефан:

Щиро дякуємо за твою незламність, силу духу та мужність, патріотизм та вірність військовій присязі, активну громадянську позицію і служіння українському народові.
Швидкого одужання тобі воїне!

 

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors