Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > За останні дні білоцерківські патрульні виявили у трьох громадян, ймовірно, наркотичні речовини
За останні дні білоцерківські патрульні виявили у трьох громадян, ймовірно, наркотичні речовини
Середа 29 Травня, 2019

В суботу, на 116 км автодороги Київ – Одеса, патрульні зупинили авто Volvo V50 за порушення правил дорожнього руху. Під час спілкування 35-річний водій повідомив, що має при собі заборонені речовини, схожі на наркотичні, а саме: два пакети з сухою зеленою речовиною та із біло-рожевою речовиною вологої консистенції.

Того ж дня, близько 17-ї години патрульні отримали виклик «Адміністративне правопорушення». Заявник стверджував, що чоловік перебуває в стані наркотичного сп’яніння і лежить в кінотеатрі, що по вулиці Ярослава Мудрого. Охоронці порядку, прибувши на місце події побачили 33-річного порушника, під час поверхневої перевірки якого виявили паперовий згорток, де знаходилась біла таблетка та речовина такого ж кольору.

Сьогодні близько 4-ї години ночі охоронці порядку помітили по вулиці Крижанівського чоловіка, котрий побачивши патрульних помітно почав нервувати. Інспектори зупинили громадянина. В ході розмови 24-річний хлопець зізнався, що, дійсно, зберігає порошкоподібну наркотичну речовину білого кольору в поліетиленовому пакеті лівої нагрудної кишені своєї жилетки. Затвердив, що речовину зберігає для власних потреб, без мети збуту.

В результаті усіх вище перелічених подій на місце викликали слідчо-оперативні групи.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors