Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Кримінал > За допомогою камер автофіксації порушень ПДР у Білій Церкві виявили “двійника”
За допомогою камер автофіксації порушень ПДР у Білій Церкві виявили “двійника”
П’ятниця 26 Червня, 2020

Заступник начальника Патрульної поліції Олексій Білошицький повідомив, що за допомогою камер автоматичної фіксації порушень ПДР вдалося виявити автомобіль “двійник” з підробленими документами.

Про це він повідомив на своїй сторінці у Facebook.

Він розповів, що система автоматичної фіксації порушень зафіксувала перевищення швидкості і відповідно надіслала лист власнику авто. Але виявлося, що насправді порушником є інша особа.

“Додаткові позитиви від автофіксації, або бій двійникам! Коротко про суть:
система автоматичної фіксації фіксує перевищення швидкості й надсилає відповідний лист власнику авто, але… підтверджується інша інформація: що існує так званий автомобіль-двійник з аналогічною маркою, ДНЗ, але, наприклад, іншим VIN- кодом, або іншої моделі”, – написав Білошицький.

Він також додав, що схожа ситуація трапилася з Максимом Захарченком про яку він розповів у своєму дописі (тут https://cutt.ly/OiggV7H).

” Ми перевірили і взяли в роботу цю інформацію, а на пошук двійника було орієнтовано патрульні екіпажі. Сьогодні патрульні поліцейські знайшли це авто у Білій Церкві. Під час перевірки документів виявлені ознаки підробки свідоцтва про реєстрацію транспортного засобу, а саме: реєстраційний документ виготовлений в кустарних умовах та не відповідає жодному зразку на території України. Автомобіль та водія затримали. Працює СОГ”, – додав він.

Раніше виписані постанови на ім’я Максима Захарченка скасовані.





Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors