Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності
Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Надзвичайні події > З речами на вихід: у Білій Церкві силою виселяють людей з гуртожитку(Відео)
З речами на вихід: у Білій Церкві силою виселяють людей з гуртожитку(Відео)
Субота 8 Лютого, 2020

13 родин, яких зухвало виселяють з гуртожитку по вулиці Гагаріна 35/33, в місті Біла Церква просять про допомогу. Міська влада мовчить, поліція бездіє.

З проханням про допомогу до небайдужих громадян на ствоїх сторінках у соціальній мережі Facebook звернулися Таня Гадомская та Ліда Ляхор Костюк.

“SOS!!!!
Сьогодні, 8 лютого, вранці невідомі особи (які назвалися представниками орендаря землі) увірвалися до будинку по вул. Гагаріна 35/33 м. Біла Церква(навпроти клініки “Біладент”), повибивали двері Вхідні до помешкань, вирвали і забрали навіть газову плиту і двері. Мешканці будинку викликали працівників поліції, але реакція була такою – “це орендарів земельної ділянки і вони вправі так діяти”!!!!???? 
Наразі, ніхто із керівництва міста не прибув на подію, а вхідних дверей нема. 
Начальник управління комунальної власності, по телефону, сказав, що вирішувати будуть у понеділок(!!!???).
Прошу громадськість відреагувати на кримінальну подію!”, – йдеться в повідомленні Тані Гадомської.

“Це Біла Церква Вул Гагаріна висиляють людей з гуртожитка без попереджень повиламували двері у кімнати і без надання житла повисиляли на вулицю зимою в опалювальний період так з’являються бомжі”, – написала Ліда Ляхор Костюк.

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors