Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Коронавірус online > З 21 липня COVID-щеплення зможуть отримати всі бажаючі віком від 18 років
З 21 липня COVID-щеплення зможуть отримати всі бажаючі віком від 18 років
Вівторок 20 Липня, 2021

Міністерство охорони здоров’я розпочинає п’ятий етап вакцинації від COVID-19, під час якого щеплення можуть отримати всі бажаючі віком від 18 років.

Про це повідомив голова МОЗ Віктор Ляшко під час онлайнбрифінгу 20 липня.

“МОЗ оголошує відкриття п’ятого етапу вакцинації від COVID-19.  Від 21 липня всі дорослі від 18 років, які хочуть вакцинуватися, можуть це зробити. Ви можете вакцинуватися у найближчому пункті щеплення, у Центрі масової вакцинації або до вас може приїхати мобільна бригада, якщо ви записані у чергу, як організований колектив, в якому працює понад 50 осіб. Записатися на вакцинацію можна за номером реєстратури пункту щеплення чи контактцентрів масової вакцинації, а також буде працювати жива черга”, – заявив Ляшко.

Усі подробиці про роботу пунктів щеплень та Центрів масової вакцинації,  як пояснив Ляшко, можна знайти на сайті vaccination.covid19.gov.ua.

Він зазначив, що на селекторній нараді в офісі президента доручили главам ОДА відкрити вакцинальні центри у кожному райцентрі.

Міністр додав, що записатися на вакцинацію можна онлайн або ж отримати щеплення в порядку живої черги.

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors