Використовуючи цей сайт, ви погоджуєтеся з Політикою конфеденційності

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors
Біла Церква – БЕЗ ТАБУ > Останні публікації > Новини > «Ювентус» – «Сассуоло»: прогноз та ставка Ельвіна Керімова
«Ювентус» – «Сассуоло»: прогноз та ставка Ельвіна Керімова
Вівторок 26 Жовтня, 2021

Футбольний коментатор на каналах «Матч ТВ» та експерт «Рейтингу Букмекерів» Ельвін Керімов дав прогноз на матч 8-го туру Серії А сезону-2021/22 «Ювентус» – «Сассуоло».

В Італії у середині тижня відбудеться черговий тур. «Ювентус» приймає вдома «Сассуоло». БК PariMatch вважає однозначним фаворитом команду Алегрі, контора пропонує на перемогу «Ювентусу» коефіцієнт 1.44, нічия оцінюється в 5.0, а перемога «Сассуоло» в 7.0. Щоб зручно робити й переглядати ставки, слід завантажити додаток букмекерської контори ПаріМатч, де і як це зробити розповіли тут

«Ювентус» давно не програвав. В останньому турі провів важкий матч з «Інтером», поступався, але наприкінці зумів уникнути поразки. Нічия – закономірний результат для цього матчу. Моментів було не так багато і ударів не більше. Але Алегрі у своєму стилі – у великих матчах його складно переграти.

У цій грі «Ювентус», безперечно, фаворит. Гравці вже розуміють вимоги Алегрі. Сам наставник уже каже, що є гравці, які добре підходять під його стиль. 

Проти «Сассуоло» «Ювентус» може зіграти першим номером, але може виходити через довгі передачі, розбиваючи пресинг суперника. «Ювентус» любить зараз виходити з оборони через довгий пас.

«Сассуоло», незважаючи на зміну тренера, також намагається грати першим номером з володіння м’ячем. Це друга команда Серії А за цим показником. «Сассуоло» команда видовищна. Вона створює моменти та часто забиває.

У всіх великих матчах проти топ-суперників «Сассуоло» щоразу забивав, але зрештою поступався. Програвав «Інтеру», «Ромі» та «Аталанті» з однаковим рахунком 1:2. З «Ювентусом» буде схожа історія. Свій гол «Сассуоло» заб’є, але, найімовірніше, зрештою поступиться. «Юве» має перевагу в класі виконавців.

«Ювентус» незручний суперник для «Сассуоло». Адже команда Алегрі чудово підлаштовується під суперника. 

«Ювентус» швидко оговтався після невдалого старту сезону. Наразі команда впевнено рухається вперед. «Ювентус» залишається одним із головних претендентів на чемпіонство. Зараз лідирує «Наполі», але «Ювентус» цілком може поборотися за першість, незважаючи на відставання.

Експерт вважає, що в цій грі можна взяти ставку – перемога «Ювентуса» і тотал більше 2,5 м’яча. Саме в цій грі «Ювентус» може показати свій контратакувальний стиль з найкращого боку. 

«Сассуоло» має проблеми в обороні. Ця команда багато і забиває і пропускає. «Ювентус» удома за підтримки своїх уболівальників після втрати очок у матчі з «Інтером» має виграти. 

Показати все

Generic selectors
Exact matches only
Search in title
Search in content
Post Type Selectors